16 12
發新話題

心路歷程

唔好意思, fivesixnine兄, 神經兄, 都是小弟惹的禍.  

咁請兩位介紹多d有咩好去處啦, 唔該.

流水無情兄, 係呀, 正骨鼠果種feel係幾過癮架 :

1) bg入來係唔係自己杯茶

2) 按骨過程互相探索, 引導

3) 到達到目的後又會有種征服感, 成功感.

4) 因正骨女未必因想多r小費先比你攪, 其實她們都是人, 都有需要, 如果覺得你啱feel, 各取所需.

5) 我遇到好多正骨女可以比你攪, 但未必想同你做.

全屬個人意見, 不喜勿小

其實我見到咁多個板之中, 覺得呢個的板主和兄弟係最有誠意和質素的, 所以做左咁耐cdrom就做埋會員.

我贊成除左大家交流些好去處, 見聞外, 亦要宣揚一種玩的文化 : 要尊重女女, 要有風度.

但當然遇到些臭串的, 就要當頭棒喝.

引用:
原帖由 阿毛 於 2008-9-16 01:41 發表
我同你一樣光年兄..開大而家真係都冇咩興趣..起下機仲過癮

係呀, 最好係舒舒服服按個正骨, 又可開開心心起個機機就最perfect.

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-9-16 22:01 發表
光年兄晚安,
你厘個 “心路歷程” 越戰越有.
果然系好野
近泥去左邊處玩呀:victory:" />  
其實上星期六, 八月十四都係 王甘, 表面一切正常.

都係先沐足後推拿, 主任重介紹左個唔錯的女女.

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-9-17 23:10 發表

你就好啦, 我在王甘做推拿,最近遇到的技師都很醜, 很,
現在我己經不去這場推拿了.

我都係同主任扮下friend, 吹下水, 佢就幫我問多幾次亞許老師(培訓老師)我想要的女女, 咪唔使食 囉.

引用:
原帖由 cowsan 於 2008-9-18 01:46 發表
小弟都想發表一下...
查實小弟一向都循規蹈矩, 去親sz 工作之後都做搵d正經骨場做中式按摩而已.  
其實都唔識分邊d叫正經, 見門面光鮮唔係橫街窄巷就入去.
諗住上網搵多d資料啦唔駛盲中中, 點知無意中搵到街街呢個 ...

牛生, 我一開呢個topic, 至發覺街街d ching們好多都唔係一定去開大的, 反而最有興趣發掘d正骨鼠埸, 同埋依家衝出sz去按沐足, 推拿, 都好迎合我地既需求.

重有帶出一個好重要既信息............各取所需, 尊重女女.

引用:
原帖由 JJCHAN218 於 2008-9-20 22:11 發表

好讚成!d主題好亂呀,要search各主塲資料也不易。
各兄弟拜託,最好回歸各所屬嘅帖子才詳談吧!

係囉係囉, 一開機見到咁多人回帖, 但睇下睇下又好似睇梗旅遊板, 又諗下之前我係寫咩呢 ?

各位ching, 返黎囉......唔該

16 12
發新話題