發新話題

太x洋~土耳其式

太x洋~土耳其式

尋日去左太x洋揼骨,硬件點好唔洗多講啦,好多師兄都已知
沖完涼上大廳,見到有一個我以為係G客o既小姐走埋黎sell野
一開始就sell推油果d餐;
話而家有新o既土耳其式叫我試下,新到連份"卡達朗"都未印上去,
我問佢同其他日式呀港式呀,大西洋式呀有咩唔同?
佢話大家用d料唔同,同埋搽完油唔會痴立立,之後就試下啦,因為都唔算太貴。

佢帶我到地下果層,原來佢其實係美容妹同埋係佢幫我按
心諗冇所謂啦,雖然唔算係靚,但起碼唔醜樣,又後生,不過面同手臂有dd肉,
之前佢著suit都已經有波睇,開始按時佢除低左上衣之後,哇…
仲有件背心o既,不過都好車頭都幾凸下架!
首先按背冇手多多,因為佢一直都係用遠離攻勢,
到按手時我就特登捉一捉佢隻手,同佢10指緊扣下,佢話我衰,打左我隻手一下,
之後企o係床頭幫我按背,好似有餅食下,
再轉身按正面,我摸下佢pat pat
佢做出一副掘住我o既眼神話唔得, 我冇點理,佢一再行埋黎我就再摸,
之後按按下又同我單下眼,放下電咁 ,又話要引誘下我咁
我又用我果條............3吋不爛之舌加埋櫻木花道o既"眼神制定"望住佢
最後精神所致,金石為開,終於比我摸到波波,pat pat同攬攬抱抱,完o既時候仲同我扮玩下強姦tim
小費簽完後佢留o左咭片比我 :heart: ,最衰佢今晚收得夜,唔係我就等埋佢同佢食餐飯,
睇下下一次仲有冇咁so

RMB188+80tips

報告完畢

難道詸面太難估?
不錯,的確是SZ的太x洋(已改番呢個名,方便笿師兄睇)

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-9-28 21:54 發表

金石為開後,有無下文呀
咪就係波波,pat pat同攬攬抱抱,完o既時候仲扮玩下強姦

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-29 13:14 發表
懇請樓主小心發放囡囡號碼,以免禍及囡囡!   
放心,我唔會立亂咁做
如果我放no o既話
我都會好詳細睇佢註冊日子同佢以前d report係咪一味拎no.的
我都唔想第時大家上到sz冇野玩

暫時我都冇發放過呢位囡囡o既no.

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-10-2 11:34 發表

以前起機要2張毛伯伯架
要咁貴?我諗我同我果個可能唔洗咁貴喎

發新話題