發新話題

水刀鬆腿

水刀鬆腿

小弟見Ching出咗個水刀包膠,亦忍唔住上去走一趟! 先比一堆密碼服務員睇吓邊個空閒,check完話只得一個仲有幾分鐘落鐘,唯有咁啦!但等等吓唔對路,再問原來加咗鐘!頂~唔早響!Check多次有另一個,點知...相頭...唉~不過按得好入連前列都按得頗深,近屁眼位置!(基本上依家鬆腿冇中間, 只有正常按及全程玩雀) 不過我成粒鐘都冇反應,真係冇feel!所以一粒鐘KO佢!心心不憤,再搵服務員返check話頭先加鐘嗰個空閒!一於咁話,囡囡樣子7分身材7分皮膚8分,仲有酒窩!傾到計,又有少少挑逗眼神,有feel,手法溫柔,本來麻木嘅小hips比佢弄至筆直!比佢用虎口按吓,快快慢慢,又玩頭之下就吐出來!講真我自問機能唔係太好,不嬲起碼都要揸吓波波先有料到,同埋要抖翻一段時間先可以再企起身!由於未夠鐘比佢按按又硬過!當然冇第二Q...所以囡囡相頭技巧及有feel真係好重要...

引用:
原帖由 hokw 於 2011-10-5 00:10 發表
這樣子,是否一衭都是,前後用了多少$?
RMB¥78x2+Tips¥200, 識得經理鐘$打個8折

出left轉左斜上電影位

引用:
原帖由 leofong 於 2011-10-5 02:31 發表
大廳按定係包房?
本來唸住先大廳看看骨運如何再打算可省點$,正想改上房之際,小hips已按耐不住...

引用:
原帖由 hungjing 於 2011-10-5 15:10 發表
278  起機, ,又無互動,麻麻地....
約咗下次上房互動

引用:
原帖由 eskyed 於 2011-10-7 20:22 發表

大廳冇用紙巾幫你收拾殘局咩
薯部A不過比較監介D囉!下次入房互動比較放

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-10-8 03:18 發表

囡囡知唔知你爆左?
真係醜死怪萵薽Y知

發新話題