發新話題

順德君X酒店

順德君X酒店

今次個報告係順德, 不過都知各位師兄冇乜興趣去咁遠..... 但因工作關係, 長時間在順德打躉....只有貪方便, 固多數在君X酒店叫 BG 上房推油+HJ.  初時 BG 最多都係 HJ, 問門口有冇服務, 都話係正骨, 但現在生意難做, 好多時打電話約 BG 都已經話有服務同冇服務可以點.

星期六又上咗去玩, 翻叫個 BG (第三次), RMB168.00 雙鐘推油.....講明只HJ.  但呢個 BG 第一次按已經問我要唔要服務(開大 - 加 RMB300.00), 我推咗佢兩次... 只做 HJ (加 RMB100.00).  佢贊我好忍得, 查實都係因為佢唔係我杯茶, 細細粒, 胸細細......

佢推油真係一流..... 點解按咗兩次重搵佢: 頭 PART 好舒服..... 未反身已經有戲肉, BG 將我雙腿放在佢雙腿 (佢坐喺床尾).  輕輕"浪高", 伸手係咁摔入面, 以前按開最多掂吓袋邊.... 佢先按脾隙, 回手按JJ, 來回十數吓已經叫我死去活來.....再跟手輕輕彈雀..... 小D忍耐力第二PART未到已 KO埋單.  到反身后, 主攻 LIN LIN, 再按雀..... 佢可能想叫我開大..... 好落力按, 見我差不多 KO 就收手, 重覆按到參不到 30 分鐘, 佢問我想唔想開大..... 我話你按得咁舒服, 我都差不到 KO 啦, 下次先, 於是佢即急攻加聲效下 KO .....   佢話下次一定要我開大.... 佢好想同我做咁話, 嗰嗰都喺咁講啦, 又唔試吓唔收錢免費開大....   哈哈!  報告完畢!

多謝非支報告   加10分

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-2 22:47 發表

順德唔止飲食一流,連細佬都大快朵兒
佢用雙腿晾高你大比,再伸手攪攪震,呢招無得頂,我都好喜歡  
開頭都好似幾怪相..... 跟住簡直愛上,

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-3 09:54 發表

請問Ching 系唔系住大良? 我以前都在大良打躉, 可以交流一下
在容桂, 約 15 分鐘車程

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-3 13:58 發表

順德真係遠左d. 因為坐船都差唔多要3個鐘. 以前公司有間廠係上面. 如果早d見到你個report就可以試下啦
坐船兩個鐘就到.  最主要係在酒店過夜, 就算老婆打到房 check 人, 按緊都可以接電話.  如果唔過夜, 可以上到 5/F 齋按, 連桑拿.  附近都有明正言順的桑拿浴室, 但每次都會去返呢度.....   下次去開可以試吓.

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-3 17:46 發表

容奇好多FL wor, 有條FL街.

我以前住大良, 有好多K同NC. 大良有好多囡, 有時間去嗎?
容奇成條街都係髮廊, 就在君 X 酒店落一條街..... 可以去 髮廊搵髮花上房, 好似如果順德你入住 D 比較大的酒店.... 可以好安全咁玩.....

引用:
原帖由 angus 於 2008-7-12 15:56 發表

joke 兄 ... 下次可以去桂华七路果间海阁试试呀 ... 岩岩喱左批新疆囡囡 ... full set 450 左右 ....   
下星期會再上順德.  有冇 BG 好介紹?

發新話題