發新話題

雙儍闖褔田

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-9-28 11:23 發表
二個無響大陸玩好耐既我同同事大家放同一日假,無聊講起大家都無去大陸揼過正或邪骨,:thum
bs_down.gif:  同事話攞左料問左人褔田有水圍有間咩..新銀泉正骨幾好幾好. 個心諗未玩過大陸邪骨又怕近十 ...
水都d美容妹出名煩,但ching 如果一心諗住做中式,可以唔駛理佢地。

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-9-29 01:29 發表

唔理佢地會唔會俾人話寒酸架? 如果中式按摩真係"乾"推真係幾辛苦.
大把人做中式啦,唔使理佢,如果CHING下次再去,又遇著美容妹過黎,你可以同佢講"岩岩按完",咁就唔使煩.
另外你怕乾推辛苦,咁咪試吓香薰按摩,兩舊水,用香薰油推,冇咁乾

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-10-1 23:39 發表

師兄真係心水清.咁都俾你睇倒.

記得多年前咸兄有一篇文章講佢同老虎去強國揼骨鬆腳, 佢帶埋佢老虎去佢相熟既骨場鬆腳,又叫番相熟既女, 佢老虎坐響佢隔離,條女唔知有心定無意整"古"咸兄,特登係佢老虎前同 ...
睇番咸兄報告內容,好似未有老虎喎 .

引用:
原帖由 mongping 於 2012-10-2 00:02 發表

咸兄通常自己去幫細佬搵食 , 好似未聽佢提過老虎喎 , 唔知有冇呢   
見咸兄咁講,所以應該暫時未有

每逢大節實孤單
人地過節大團圓
自己過節同條賓州1啤

引用:
原帖由 norikayan 於 2012-10-2 00:09 發表

可能掛住睇鬆腳內容,記錯左個主角. sorry.
係咪小弟呢個POST呀
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=80446&highlight=

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2012-10-4 02:52 發表
淫版扣一分算輕手
見有報告分享過,可能一時大意手快快扲左個公仔出黎啫,希望下次唔好再係咁啦

發新話題