發新話題

前KHO羊兒,小休復出,回歸FUTO

前KHO羊兒,小休復出,回歸FUTO

冇做一牌排既前KHO羊兒,原來而家去左FU TO,琴日打定電話做CALL鐘,約好時間再續前緣.
     上到去人唔多,可能太早關係,沖涼見有兩CHING淨緊身,自己沖完出大廳飲杯野就入房.
     羊兒黎到,樣貌沒大改變,不過臉就好似肥左小小,不過咁仲好睇,一閂埋房門報完鐘就黎個抱抱,
     PART1依然咁上下,有心按但位唔準,但唔會話因為CALL鐘而求能其其按,
     PART2番黎已飛BRA,先波推背,由頭掃到落腳,波唔大,不過有感覺.
跟住到床尾"郎"起對腳,開始佢既拿手野~~玩荔枝.會陰C眼袋低,來來回回咁,都玩左超過10分鐘.
     然後先落油再推吓背,又真係幾舒服,再攞毛巾抹番D油就轉身到正面.
又係波推由頭至腳,來回幾轉就啜LIN錫耳,再騎上黎隔褲又磨又UN咁,再加埋D淫聲浪語,細佬比佢攪到硬晒,拉佢埋黎飲吓奶,另一隻手向下路一探,原來已經濕左,再拉抵褲仔同佢卒,越卒越多水,卒卒吓入埋(隻手指).佢仲叫到拆天,唔知係咪大聲得滯,比隔離房唔知係CHING定其他女女"烤"左幾吓幅牆投訴咁.
      既然比人投訴.我又玩到夠,就示意女女做埋D手尾,訓係側邊,踫踫咀,揸吓波咁比佢打出.
      攪掂完女女話洗手,我都要去洗洗手,再食支事後煙等女女番黎,番到黎再攬多陣,睇吓原來女女已經換左底褲番黎,想再卒多次女女話唔好,話再濕就冇晒底褲換喎.咁岩電話響夠鐘,唯有再等下次啦.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-12-18 14:13 發表
咁很爽又靜靜雞上左去玩
咁早上,你實唔得,所以自己閃上去

引用:
原帖由 機關槍 於 2011-12-18 14:55 發表
c hing咁而家係乜no:?唔該!
引用:
原帖由 NGKH 於 2011-12-18 18:08 發表
而家係乜no:? c hing

引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-12-19 01:32 發表
"郎"起對腳

呢招我覺得女女幾辛苦,玩10分鐘真係腳都痺埋.呢樣真抵贊.:thumbs_up.gif:

你實番食嫁啦,下次帶條新嘅底橫送比人囉  
佢唔痺我都開始痺
番食應該會,不過大前題係要佢番早

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-12-19 19:52 發表
我都好想上去FUTO搵番#(, 可惜佢返夜
佢番長夜架

發新話題