17 123
發新話題

無心顏射~~~~~~~~LAI HO日日發

無心顏射~~~~~~~~LAI HO日日發

早幾日約埋幾個同道中人上去 ,試左LAI HO 2人同行優惠,真係幾抵:victory:" /> .上到去人唔多,得我地幾條友,沖完涼休息室坐一陣吹吹水先,見到有幾個後生女上去,唔駛換衫齊按腳.我地就吹多陣入房等女女.個經理話幫我地安排幾個服務唔錯既女女黎,點知賽後檢討一半得一半唔掂 ,好在我嗰個係掂既 .
            唔講人地,講番自己 .女女!!*,相頭個人認為中上,身高岩門兄,起碼167以上,瘦身材,波就唔慌大得去邊,B波啡LIN.全程冇做背,不過係我叫既 ,先按吓手手腳腳,再黎個泰式拉根,做左幾個泰式動作就見佢出晒汗,咁就幫佢解開BAR扣比佢抖抖.順便揸吓波仔 .      
           玩左一陣問我做唔做半套,扮傻問佢半套即係咩 ,女女話用口,試吓問佢係唔係環保吹,點知女女話唔係,仲即時攞個透明膠袋出黎比我睇,話要上呢個套吹 ,見到咁即刻話唔駛 ,咁女女就話要出去攞油,好快番到:good2: ,先幫我除清光,佢就飛BAR解甲 ,先落油波推一輪,跟住錫LIN鍚頸錫耳仔,到玩果凍,擔住粒野周圍游,游完換過第二粒專係服務棍頭棍身加袋底 ,我就一手揸波一手卒碟 ,女女用左好多時間服務棍頭,有時真係分唔清係果凍定係條利:biggrin: ,一路比佢用口服務棍頭,佢隻手又同步進行上落動作,到我差不多要射既時候佢都冇停,咁我就提提佢話就出啦,但佢都冇咩反應仲係咁服務,最後當然射到佢成口成面都係啦 ,難得佢冇咋型,仲笑笑口話點解出都唔講聲:thumbs_up.gif: ,我話有講,不過你冇理我啫 .
         最後女女話要出去洗手洗面.到女女番黎再傾多陣,攞埋電話,就聽見隔離房朋友出左走廊 ,咁見時間唔係淨太多,就放女女走,我地就出去再坐吓,點知見到最肥嗰個以經坐左係度發緊勞蘇 ,原來佢要做左一陣訓導主任先得到服務.笑能死 .
         跟住沖涼換衫埋單走人.再去食D野就番HK.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-6 15:07 發表

早知搶呢個
唔好扮有品
你地揀晒先,最後淨番呢個先到我要咋

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-6-6 14:07 發表
下次都玩下二人同行先,咁平玩兩轉都得
女女水高
想問咩

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-6 17:23 發表
服務型高妹
又多一個要試
夠高實岩你啦

引用:
原帖由 木頭 於 2011-6-6 18:37 發表
加埋顏射仲等乜
唔好講到個個人有呀,咁岩呢次忍唔住射左咋 ,唔知下次仲得唔得架,
唔係d ching去到冇得射,返黎比人插架

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-6 19:04 發表

等放假同等淫兄 PM 比我   
你係咪要

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-6-6 19:05 發表

無既我第一個大力插   
插女女好喇,唔好插我

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-6-6 19:08 發表

想問d女女水平高唔高
好難講女女水平高唔高,唔知點答你好
如果要同保守場比較,咁d女就平均年齡可能高左d
但服務平均又比保守場開放唔小.

17 123
發新話題