19 123
發新話題

谷能氣,千揀萬揀,揀左大波亞嬋(有相報告)

谷能氣,千揀萬揀,揀左大波亞嬋(有相報告)

早幾日又上遇全,上到去開始揀女,頭3個唔夠大波,所以睇多轉,行頭個女女樣靚,身材OK,波夠大,笑容又好,都諗住會揀佢 ,點知行尾嗰個,個波仲大,咁就比個大波迷住,揀左個樣普通,但個波好很大既女女,一心諗住冇死啦,咁能大個波,一定好好玩,.
入去沖涼都冇問題,個波脹卜卜,好好揸,擔擔抬抬做到足,仲問我駛唔駛吹爆一次先,我話唔駛住,出去上床先再吹過 ,沖完上床,我太字訓係張床度,開始幫我再吹過,點知一望佢個頭,仲带住個沖涼浴帽,個樣即刻老左10年有多 ,叫佢除左先,佢話一陣又要沖涼,唔肯除,真係比佢激能死, .佢都再冇理我,繼續幫我吹,我見到佢既樣咩MODE都冇晒,吹左好耐都未完全進入最佳狀態,只得半硬,佢突然唔吹,仲即刻上套,我問佢做咩,佢話梗係要上套先做啦,我比佢吹能脹 ,我夠知要上套做啦,我係問點解未硬都上套,點知佢答案仲好笑,佢話唔係呀,都好硬啦,我問佢係咪未見過D咩叫做硬,佢話幫D客都係咁,都係咁上下硬, 我開始有小小唔LIKE,叫佢除左預帽同個套,然後再開始吹到硬先,佢可能知我唔開心,跟住都照做,最後我都要加埋幻想先叫做免強硬跟住上套,拿拿林狂插完事,免得中途變軟,清潔後仲問我做唔做多次,我谷能氣話唔使做 ,仲要立即沖涼走人.佢死死氣幫我沖涼,然後換衫走人,出去見到張經理,佢仲問我女女得唔得,我話得個波得,其他完全唔掂,最扺死佢話下次叫我唔好揀咁大個波,叫佢介紹搵個服務好既,吹能脹,諗下又係,鬼叫自己揀咩.

引用:
原帖由 takeoto 於 2009-12-14 22:43 發表
果然好大~應該好玩哦.........
你都冇睇晒D內容,我就係話哩個女女得波大,其他服務NOGOOD.

引用:
原帖由 capsonlon 於 2009-12-14 23:09 發表
嘩!好勁大呀!  
but not my cup of tea, 睇見都滯.

淫兄自此有無"童年陰影"呀
梗係冇,大波應該係好好玩,起碼背同女上男下都感覺一流 ,不過哩位女女服務唔掂,浪費左一對大波

引用:
原帖由 黑客 於 2009-12-15 08:31 發表

囡囡係咩冧巴,咁戇鳩嘅!
NO,!!%,我需然中意大波,但哩個女女以後唔使預我.:thumbs_down.gif:

引用:
原帖由 骨總 於 2009-12-15 11:44 發表

加盡俾你等你順番條氣
多謝老總

引用:
原帖由 didit 於 2009-12-16 08:46 發表
睇完個報告又覺得佢唔算太差,如果個樣唔掂,咪試吓黑布蒙頭至入閘,咁樣可能會有好表現都未定。
其實個樣叫做不過不失,但佢未夠硬就想上套,好似好趕咁,同埋載左頂浴帽黎做,感覺好怪,睇落又老左10幾年.no good

引用:
原帖由 rayhk 於 2009-12-15 10:51 發表
揀女唔好淨係睇對波
之前又未試過哩個女女,咁梗係波行先啦.

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-12-17 01:01 發表

好淫兄呢排骨運嘛嘛, 洗唔洗我過d骨運俾你
真係要呀 ,我岩岩又試完第二個場,我一心以為開大場,點知上到去女女話得手作仔 ,埋單後先知有大開 ,遲D出REPORT.:victory:

19 123
發新話題