發新話題

再試半套光珠(有相)

再試半套光珠(有相)

早幾日16-5,門住隻老虎, 再試半套,沖涼和上次一樣,不用多講,今次可以去吓休息室飲杯野,坐一陣先上房:big_smile: ,搵經理話試半套,好快搵左3個bg,其中一個ok:thumbs_up.gif: ,跟住做要做既野,bg脫下上衣,只淨底橫,cup手波,身材fit, 我就一絲不掛,先黎雙峯壓背 ,再黎冰火背脊 ,轉身點对點 ,啜lin ,夾腸 ,最後冰火引爆 ,埋單268+2尾數+20locker=290.不過我都係中意全套多d,有中式送.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 cityofteddy 於 2009-5-19 23:24 發表
正相!!!:good2: 最衰冇樣睇!!!h:" /> 多射c hing!!!
係字又係御X洲呢?  
答岩左:victory:

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-5-20 01:09 發表
正呀 同劍神兄有得揮
最衰我較錯左個手機解像度 ,唔係大家都會睇得清楚d

引用:
原帖由 tonywuky 於 2009-5-20 09:28 發表
ching,此場是否皇崗X龍洲呀?如果是,那bmw530 ching19/5帖話裝修,那位ching真?
我16/5去 ,我都唔知咁快就裝修, 可能比ko查都未定

引用:
原帖由 超貧王 於 2009-5-21 00:38 發表
係友台,有c-hing講魚聾周昨日已比封了鋪!!
有冇c-hing可以証實吓!

如果係就no good啦:thumbs_down.gif: ,我都未試晒d女,有d都好索,仲諗住慢慢試

引用:
原帖由 m961 於 2009-5-24 02:35 發表
權限幾多呀
發多d咪夠5囉

引用:
原帖由 chosinkau 於 2009-5-26 18:25 發表
:thumbs_up.gif:我都想試試
咁遲先話試,好似話比ko ko左,唔知開番未,有冇ching知道

引用:
原帖由 33 於 2009-5-29 00:35 發表
此埸,  現在情況如何?
因為之前話裝修中.
我都唔知開番未,打比女女又唔聽電話,有冇ching知道

發新話題