10 12
發新話題

初試廣會6仔好雙乳 (<數目字國產寫狗台>潛伏份子假報告手法一定要睇)

引用:
原帖由 夜鬼 於 2012-6-3 03:54 發表

c哥回應下la,避唔到嫁la
諗緊點回好

引用:
原帖由 木頭 於 2012-6-3 23:33 發表
師亨到底有無睇標題以及#2開始既回怗
仲駛問

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2012-6-4 16:56 發表

c兄講得冇錯, 所以目前鎖定另一位t君, 又係語法風格一時一樣
係咪T頭T尾嗰個

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-6-5 23:42 發表

你講既t君一定係我喇,比你地話我係卧底就係因為我出報告既語法風格一時一樣?
哈哈,咁我明喇,因為我既報告同時會po係另一國內討論區,有時首發係果邊,之後就照copy過來,原因就係咁簡單~
你地有興趣我可提供果 ...
而家都未有人話你,唔駛對號入坐住
D寫狗亂咁作野,唔知既CHING真係比佢跣架
咁你話樓主TAKEYAUYAU呢種咁既行為,係咪抵吊呢

引用:
原帖由 mongping 於 2012-6-6 00:06 發表

我最近去老場都係得淫兄俾錦囊, 去完寫番個報告交待番, 我冇報憂亦冇話囡唔好喎? 個場冷清係事實唔係作出黎, 唔好燒埋我度好喎, 咁我第日咪唔出報告咯.
唔好出D番食報告囉
但要出番D首次試食報告架

[quote]原帖由 takeoto 於 2012-6-7 23:40 發表

[takeyauyau

性別註冊時間2006-2-12

takeoto

性別註冊時間2006-2-6 <------六合彩都有人中喇,都係果句,係同一個人又會唔會用咁似既login呀

/quote]

留番比秋田ching中番次六合彩先

引用:
原帖由 fatgor1 於 2012-6-16 00:11 發表

報告叫咩講咩同幾時架
邊個版主delete你呢

你自己唔講清楚反而叫人出來証實...証實d咩呢
可能佢想証實一吓,真係比版主DEL左個有問題POST囉

引用:
原帖由 takeoto 於 2012-6-18 00:09 發表

點解講極你地都唔明,deleted左個post當然唔係度,果遍係講開大,版主話呢度只可以講飛機場,所以deleted左,仲係度呢個係我第二次去,"再戰" 即係唔係第一次喇!deleted左之後仲把我降為"初級骨精",邊個版主我唔記得喇~我 ...
街街呢度從來都冇話唔比出開大報告,如果你有睇吓呢度既其他既報告,不難發現都有唔小.
係咪你自己用左邊個分身post左去邊個網連你自己都唔記得呢 .

10 12
發新話題