發新話題

女技師與locker仔

唔好俾太多Tips 呀   ,  人哋會眼紅嫁  

引用:
原帖由 神經 於 2008-9-13 18:08 發表

唔插~~點會插你呢~傻豬黎~你有你的自由架嘛~下次高興D~豪D~人一世物一世嘛 ~下次比夠幾舊啦~放心比我唔會心痛肉赤

都係果句~最緊要自己開心~鳩興~

加上~我又唔清楚你係唔 ...
神兄,
有 d C-Hing 可能唔知道 "早餐" 既故事  

引用:
原帖由 xronaldo07 於 2008-9-13 19:10 發表

我都唔知,但應該估到d,有冇其他相關的post??
朗拿杜兄,
請參考 " 貓兄 " 既 " 東莞石龍篇 "  #53 帖起  

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-9-14 18:30 發表
靴文兄,
開始睇既時候, 連我自已都差D想問系咩野早餐故仔.
原來你系講果條,
$7.50 粉腸

你有冇睇倒, 衣加又多左條
“紅的士” 粉腸
貓兄,
當然睇到嗱 :victory:" /> :victory:" /> !!  你估邊個係你既第 3 個 fans 呢     ??
中秋節快樂      !!

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-9-14 16:18 發表
不如locker仔換哂做locker妹, 一路服侍我地換衫, 一路比我地抽水, 咁咪可以比多D tips
我試過有 locker 妹幫我着浴泡 :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: ,
好鬼過引         不過唔係喺中國  

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-16 10:47 發表

會唔會著極都著唔到?因為你果抽野撐住條褲穿唔入?   
妖!  唔會!  b'coz 我 "果抽嘢" 無你 "果抽" 咁 "大抽"  
-  我估       

但 robert 兄, 果鎮時 "小弟" 真有 d "起來", 心唸不如
連浴泡都穿極都穿唔入就最好 (咁我就發達嗱  

發新話題