發新話題

馬交 18 桑拿囡遊

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-11-18 20:36 發表
個行程唔錯播,
搵我帶隊就死得人多啦.
論輩份, 一定係要你帶啦:victory:" />
經費都係次要問題,
一次過, 去哂四大名城;
頂唔頂得順呀.
死就死啦; 玩左至算.
你出聲, 我第一個報名  
貓同學,  

妖....你 ....你 ....冇Q大冇Q細      !!                        

你唔肯帶隊 ge 話, 緊係叫 d 班長級
或以上 ge 人馬去帶隊嗱    !!

咁我哋 d 同學仔就包唔會瀨嘢 la   :victory: :victory: !!

我最多負責派膠凹,  邊個唔要就出聲    !!

引用:
原帖由 papa2005 於 2008-11-18 19:14 發表
多謝herman兄report,18我都去過好幾次,次次都好多人,但老實講,如果各位鐘意越記o既朋友,小弟就推介帝豪,想當年o個條越南妹真係正到暈,不過已經係超過一年o既事,唔知依家咩野世界喇.
papa兄,  

有機會, 試吓 "利澳" la   

果度冇咁多人, 高檔 d    :victory: :victory:

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-11-19 15:06 發表

會唔會好貴呀?
老貓兄,  

利澳個 theme (環境主題), 係 " 泰式水療 ",

價錢比 18 sauna 大約貴 10% 左右 la   

自 DL 一日遊後,  你有冇去 wet wet 呀  ??  

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-19 15:38 發表

老人家唔好坐飛翔船呀,暈浪呀,剌激呀,唔好過大海啦,返大陸啦。  
robert兄,  

他的名字 (old cat 老貓) 騙了你嗱   .

可以喺 DL 半天 走 5 場, 頂籠係 middle-aged cat,

唔怕 ge !  佢其實可以天天坐 turbo cat 去馬交 偷跳嫁  

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-11-18 19:20 發表

你咁豐富經驗都叫學生哥  我行出水圍都腳震  咁咪要做低B班留级生
大象哥哥,  

咁你咪喺行出 水圍 之前,  喺港式茶餐廳

飲一杯 "冰震奶茶", 就唔會腳震震 la   

(門口有東X日報賣果間)  

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-11-19 14:16 發表

師兄應該更正行程為

由香港 去 馬交

由馬交 去 珠海,

由珠海 去東莞

由東莞 去 深圳
mm2005兄,  

好耐冇見你!  :heart: :heart:   你最近去咗邊度 wet 呀 ?  

我本來都好似你咁編 - 深圳為最後目的地,

但最後我改咗.  

d 團友去完東莞, 就唔會再走,  

佢哋會喺果度定居, 買樓, 炒股, 攪出入口貿易  ......... :_n8: :_n8:

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-11-20 09:05 發表

我老人家唔怕暈浪,最怕就系莫財,去一次澳門,等於去二次東莞,最衰你又整個咁正嘅報告,真係想引死人咩!  
oldcat兄,  午安 :cool: :cool:

100% 同意, "財" 係好緊要  :good2: :good2:

但唔怕!!       人生滿希望   :victory: :victory: ,

遲 d 你多少少 "財" 時, 咪考慮過大海行吓 lor   

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-11-20 13:35 發表

以前去澳門,次次都洗 $1,500,有一次,無意中行到去新中央酒店,上頂樓(十月初五街行過小小)開大,雖然硬件差到無輪,但領悟到「平價救國」的玩法,由果次開始就轉攻大陸,由 SZ 開始。
robert兄,  Good Afternoon  :cool: :cool:

嘜行到咁 Q 遠呀 ?     

至在 "出吓嘢", 果度都玩得過 ge   

發新話題