發新話題

樹慾動而心不熄

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-7 12:16 發表
尋日同 frd 打完波, 攰攰地就決定上去鬆下全身
鑑於近日經濟環鏡, 大人下訪, 天氣狀況, 時間已晚, 身體疲憊, 肚內空虛, 街上 c 奶眾多, 任痣剛千萬年薪仲要蝕我地成千億等等因素
決定去番主場皇崗鼠林 ...
hehe兄,  午安  

多謝 SZ "有 前 冇 後" 報告   

你都好識嘆世界喎, 走咗去 "米蘿 cafe"
(打雀/泡妞性地)     

有冇 " 目及"  到附近 d 枱有好嘢呀 ??   

Big tits, 超薄 bra and no pad, 你都唔下毒手 ??  

有冇九両菜心呀 ??         

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-12-7 16:16 發表

甘都無機  唔係化 你成班友仔係未逼埋一間房
BG 都凸埋點  你敢係無凸出法寶  所以人地都費事采你  
咪係蘿.  呢 d 咪叫 " 飛 的 " 蘿 !!  

正如 Bowtie 所說 :  " 百年難得一遇 " 呀   

係呢, 老師, 今日冇上去幫女學生補習吓 d 英文動詞 ??   

( 因住佢哋肥佬呀 )    

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-12-8 12:16 發表

呢間野食真係唔錯, 靴兄一聽就知, 可以想像佢係呢間連鎖店留低唔少腳毛
帶女女去一定冧哂, 我同條bg 講起佢都一面艷羡咁話好想去試, 而價格又係可接受範圍, 係唔知附近有咩酒店可以開埋房者, 大 ...
hehe兄,  午安好       :cool:   :cool:

唔好玩我呢個同學仔嗱 !!   

我以前喺果間 cafe 做過兼職看更, 所以咪知蘿 !!

間 cafe 咁正, 不如你推介俾 robert兄, bbcc兄 ......... ??   

佢哋幾位形男好鍾意浪漫 (Romantic) 形式嫁       :heart: :heart:

引用:
原帖由 ttyiu 於 2008-12-8 21:49 發表

政府工都唔會 16:45 收工  好可能又係看更一名  

hehe兄應該收 5 pm.  

我都認同 !  佢仲可能係 part-time.      

發新話題