發新話題

東方淙x只是捉到1/2隻老鼠

我唔建議比貼士先或先話定比幾多貼士, 應該先試探吓條女嘜心態, 才出擊吧.
如果條女唔做捉鼠, 先比貼士有嘜用, 所謂 " 敵不動、我不動 "

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-24 10:55 發表
我都試佐好多次先暗示會比幾多,但從未成功過,但反而先比小小錢先5次有4次得,就算唔起得機都起碼可以摩吓手腳大肶.唔知係唔係因為我去個幾間都係比較大間的正骨場.
你講嘅比較大間正骨場, 會係原因之一.
但有時出黎玩, 先唔講錢, 如可以用把口誘條女幫你做你想要的服務,
咁先至過癮, 同埋你會覺得更好玩.  明買明賣, 係好死板, 唔知 C Hing 同唔同意?

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-7-25 13:07 發表
乜有兩間東方棕泉咩
深圳得一間, 喺水圍, 金港豪庭.
香港則有兩間.

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-7-25 23:42 發表

但係好多時我先問囡囡可否按胸, 好多都扮高竇唔制...... 好少可條女會先叫你查佢先啫.....
dirtyjoke 兄,

這個場係高級正骨場, 正路來講, 囡囡係應該唔會主動叫你揸九佢, 原因係:

1) 被公司/同事知道, 唔得掂.
2) 唔熟你, 唔知你嘜野料.
3) 正骨場囡囡, 會可能覺得自已較清高. 自已主動, 即係自已 cheap cheap.
    就算係做, 都唔想比人知.

所以出來玩, 就最好定一定要求及期望, 然後去適合的場, 盡興而返的機會就大d.

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-7-26 10:58 發表

其實C兄係因為外圍環境限制, 所以先會用一個比較直接方法去引渡bg捉鼠!
C兄可試吓一次不與虎同行, 咁會比較容易理解羅拔所講ga鬼鼠之道!!!
流水兄,
ellist 兄都好想擺脫隻虎, 但隻虎"跟得好緊", 可能要揾武松幫手.

引用:
原帖由 ellist 於 2008-7-26 09:33 發表
去啲大型正骨場好多時的囡囡都無任何表示,試過同一條囡第一次按時叫佢起機話起完機會比幾多幾多小費佢,點知比佢話我地係正骨場,你尊重啲好喎,唔中意你可以換人,攪到全程手都唔敢拈佢,點知下次去叫是但時 ...
完全明白你嘅背景同感受:
1) 如果隻虎跟到實,
2) 唯有去大型正骨場揼
3) 但又要抽水, 最好斜斜地,
4) The most effective way 就如你所說, 先比貼士 as a bait

引用:
原帖由 dirtyjoke 於 2008-7-26 16:54 發表

但係要避開老婆查人.....  好難想去倒自已想去的地方...... 如果去正骨場有老鼠, 好似刺激D又唔被懷疑, 仲可以每個星期六日一齊去, 幾過癮o架.....
dirtyjoke 兄,
同意! 如果有貼身虎, 就唯有行這條路, 減低被虎咬的機會

發新話題