發新話題

再到水雲間 - 正骨 (福田) 續篇

再到水雲間 - 正骨 (福田) 續篇

今日下午再去水雲間,係福田口岸天橋底有call車,唔使行去
先食個套餐(一飯、一菜、一湯)做三個全身鐘免費。價38元。
例牌大堂雙飛(一肩、一爪底) 爽爽。
跟住做中式mark左%)號,個子高瘦既海南妹。力水都幾大,按得舒服ok。你要主動同佢傾計都縛好反應。
一共按左5個鐘、全身舒服哂。

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-18 21:20 發表

無鹹嘢睇  扣1072分
成日睇埋D鹹野,好容易谷精上腦播

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-18 21:55 發表
一肩、一爪底搵左邊個 睇下係咪我d相好

你d舊相好全部返夜,未試到。不過輪牌上都ok啦。

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-18 21:56 發表
%)好似短髮 唔知有冇記錯   
頭髮唔長,但係又唔係好短

引用:
herman 發表於 2008-7-19 10:14
揼四粒鐘, 我覺得都幾辛苦, 何況五粒 :good2: :good2:
bubu218 發表於 2008-7-19 10:05
$$$$??

lalaunclefat 發表於 2008-7-19 02:52
揼五粒鐘 ,total how much?

angus 發表於 2008-7-19 00:33
嘩 ... 揼五粒鐘 ... 骨都散呀 ....
實際時間只係用左200分鐘,肩和爪底一齊做起雙飛。跟住中式加鐘共149分鐘。唔會咁易散既。
埋單用左234元人仔(其中90元係小費)
即係鐘錢144 五粒鐘(有VIP咭打析)

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-7-19 13:27 發表

請問陸兄 VIP 咭是否在埋單時講個 NO 就可以打折 ,
唔駛揚張咭出泥對 .  
YES - 唔駛揚張咭出泥對

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-19 20:25 發表
上次有冇介紹*@)比你
呢個係實力派:victory:而且年紀都唔大

*@)都返夜,個日得%)得閒。
引用:
係咪平左果d請我食餐飯
電腦白痴 發表於 2008-7-19 20:25

無問題,只要小白豬賞面。

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-19 21:34 發表
你幾時再去?
我聽日收工或後日收工可以上

聽日或星期一都唔得,最快下星期四先至得閒

發新話題