10 12
發新話題

再到水雲間 - 正骨 (福田)

再到水雲間 - 正骨 (福田)

今日再到水雲間做泰式。 :cool:
bg手骨幾到位,大動作做到足。
bg!#@個look都幾正,白白凈凈好肉地。
全程正骨幾happy。
有興趣可以一試無妨,bg力水都幾大。
今日做左三個鐘,感覺好舒服。:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:
埋單三個鐘共206另加小費110=316人仔

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-10 20:58 發表
小鳳兄唔鍾意中式咩?我每次去做中式雙鐘加大堂雙鐘都係210港幣

中式麻馬,日、泰式比較喜歡。
今次做左三個鐘泰式及二個大堂項目。
所以貴小小。

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-10 23:21 發表
有冇食埋個套餐先

唔記得食,到走時才留意到,白白唔見左32皮:_n5: :_n5: :_n5:

引用:
原帖由 badboy1 於 2008-7-11 00:52 發表
三個鐘泰式小費110! Too 貴!!
三個鐘泰式小費共60,二個大堂項目共50。
總小費先至係110。正常啦

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-7-11 15:38 發表
316唔算貴, 去大場按3粒鐘泰式+2個大堂要4百幾5百落樓
:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: 絕對同意

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-11 20:47 發表
小鳳兄冇vip咭咩?如果冇,我p你,長期8折

係咪講個vip咭number就得架?
係就pm比我啦,唔該

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-11 20:45 發表
我豪你小小
三個鐘我比80
二個鐘比50

你有vip咭有打折嗎,你比鐘錢既discount夠比貼士啦

引用:
原帖由 電腦白痴 於 2008-7-11 22:08 發表
全中!講個vip咭number就得:victory:" />
收P

收到,thanks
下次可以平返d,貼士又可以豪返d

10 12
發新話題