發新話題

下火粥

引用:
原帖由 骨王 於 2008-3-28 21:02 發表
係出報告之前首先多謝robertchan兄pm女女號碼比我,又名燈指路,
真係無言感激。
第一次去田貝食下火粥心情少少興憤,下午坐1飛擉恣A上佐車周圍EE無乜賊眉鼠眼物體,重有位坐,
到達粥檔問部長有無vip ...
食完下火粥下晒火啦跟住JJ變左隔夜油條 hehe軟淋淋。

人生在世須盡歡,莫使 J J 空對月。
四條眉毛,四隻眼晴,一條小象拔。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-28 23:26 發表

有小籠包、蛋撻、手奶類產品任你嘗。
我次次去都吃鹹肉粥。  

仲有蘿蔔糕,砵矷糕添

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-3-29 00:46 發表

VIP房與標淮房的分別:
1. VIP房房內有獨立浴室與桑拿機
2. VIP房內有酒店式設備例如風筒、一次性鬍刨、紙底褲、肥皂、頭套、牙膏、梳.......
3. VIP房內有獨立坐廁,唔洗同人爭
4. VIP房較標准房貴 20 呅
...
羅拔師兄,可否pm粥檔錦囊及電話,睇下遲的偷走一轉。唔使要等房。

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-3-30 00:46 發表

不如租間房係上面住囉.

如果無其他問題是一個方法,但是有很多人有老虎點上去住呀

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-3-30 13:34 發表
如果有一日,成日都得閒,時間又唔趕,去粥檔係一個好好的選擇
因為去一次可以滿足全身的心理及生理需要.....

因為45+45+45分鐘按摩+70分鐘浴足,真係好抵好抵,來回1號賊車都係4蚊,港元人仔1兌1.....真係冇得彈 ...
D 師兄成日講得咁正,真係要搵日上去食返餐下火粥。:thumbs_up.gif::thumbs_up.gif::thumbs_up.gif:

[quote]原帖由 骨王 於 2008-3-30 16:02 發表
冇錯女女拿棍多過你一天小解。 [/quote]

正所謂食鹽多過你食米咁解。
女女拿棍多過你一天小解

引用:
原帖由 發仔 於 2008-4-3 00:55 發表

正如Bqor師兄講,人妻=少婦feel,
會唔會即係=中女?係就唔琝痚捸A
我都係鍾意無知少女多d!   

梗係少婦唔痤o哥啦,通常都係大小小架啦。

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-4-3 06:56 發表

唔係你一豎起條野就知你想點咩  

如果你一豎起條野佢都唔知你想點,咁佢點出來做呀。

發新話題