發新話題

又黎講毫包膠18/8

又黎講毫包膠18/8

下晝放假,一心諗住搵#實發,點知又番夜班  各位ching,佢好似only 夜班。#衫仔仲放緊假
惟有試下#發發,有ching 之前俾個comment ,唔信邪,試下

個骨架都幾好,長長直髮,我覺得做得model,比相仲要瘦 ,喜歡骨感的ching 可以一試
囡囡唔夠廿十  有ching 提過 除左後生之外  又真係冇乜特別

part1 真係流到爆,絕對唔係小鳥依人 嫡的的類型
part 2 乳奶推背  推左成十幾廿分鐘,ok la... rpp手勢一般,指果雖然好長 不過佢唔識好好利用 ching 有機會調教一下
起機手勢又係死cholk ,我話你咁樣 我會痛ga 佢反問咁樣唔係好舒服咩 我話冇客同你講過咩

同呢條囡真係冇乜交流,我自問每個囡囡 我都可以dump 到佢得好開心 好多野講  呢個真係勁少

ps:喜歡後生 爽直囡囡  既ching 可以一試

引用:
原帖由 骨總 於 2009-8-18 20:00 發表
No.**有好多師亨捧場 , 皆因唔少誤為相靚後生而追捧 , 過後往往至知服務唔多掂加水皮 , 有老友試過覺得佢持寵生驕:icon9.gif:
後生+靚  我唔否認
不過服務就.........

引用:
原帖由 骨總 於 2009-8-18 20:04 發表

服務完全唔掂冇乜試過佢既兄弟話番卓
冇計la...實發  生仔 都唔係度.... 二仔又好似夜班

骨總有冇靚number 推介??

引用:
原帖由 骨總 於 2009-8-18 20:14 發表

要相頭/身材/年紀/服務?
服務行先   身材/年紀  

1)  2) 一路都好想試
3)我試過...真係唔錯 仲有得車tim
4)都係心水之一...

其他搵日試下  thanks!!!

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-8-18 23:11 發表
我中意第5個,下次要搵佢.
下次試完 就要出報告la  ching

引用:
原帖由 kitlau 於 2009-9-8 22:47 發表
** have left, so sad, she may not be a good service provider, but to me, she is talkative, and of course, best figure and pretty pretty face.  Miss her.............
佢仲大把世界  又後生
話唔定俾人包起

發新話題