發新話題

珠海遊必備

珠海遊必備

http://zhuhai.o.cn/index.jspa?cid=525973

珠海三維地圖~~~
唔怕迷路~~~

引用:
原帖由 曼聯球迷 於 2008-5-14 10:13 發表

師兄,應該是蓮花路
蓮花路已經比人掃得好乾淨~~~
以前(1年前)d囡囡真係仲得過方向村~~~
行入去~~~10幾個澳門質素拉你手~~~帶我去~帶我去~
2舊半有交易~~~真係好吸引~~~
可惜而家已經無左呢支歌仔唱~~~

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-14 10:48 發表

咁要去邊頭呢  
哈哈~~~皮蛋版主~~~
係唔係想黎珠海一轉呢~~~
呢度只有sn~~~
200-500不等~~~
都係有水床有18式~~~大同小2
最近有間好出名既...
係其關對面叫~~~男樣~~~
有歡樂椅~~~都幾歡樂下架...

如果要多d information...可參考小弟既report~~~
兩溢一耶豬凱女恆屯~~唔好意思又長左小小

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-14 11:53 發表

what is the most convenient way to go there from Hong Kong ?

i found out from your post alredy. thanks.
船啦~~
去澳門就最爽~~~~
澳門去珠海好快~~~又唔駛錢~~~

引用:
原帖由 CHB 於 2008-5-14 12:21 發表
有次下午去了珠海一間sn, 女有十件揀, 但件件都係 , 好掃興
ching下次講聲~~~我私人彈d靚冧把過你~~~~

引用:
原帖由 screwdriver 於 2008-5-14 14:31 發表

邊間sn係你主場?收費多少?有乜服務?有無靚 no 介紹?謝謝!
有間係年花路尾~係昌安對面既叫金域既~~~果度就係小弟既晏非路~~~
靚冧如下~~~
美女糸: !!*,!**,!(,#!,
可愛糸:^,!#(,*%
model身材糸:@@,#@ (@@170高,#@!&%高)
服務糸: !)*,!^*,(*
巨乳糸: !%*,@@,!)*
超紅牌係(*~~~真係又靚女又身材好又服務到...(因此成日買假 )
有conpon(要午夜12前用)248~~
有金卡268~~~
普通walk in 300~~~

希望幫到各ching~~
其實我d相~~~不過唔識係度post....
如有版主代貼或教小弟post相可以同大家分享下~~~

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-5-14 19:50 發表

ching兄,我上星期去果間叫中苑,黎在十幾個,件件經典 ,真係難得幭橝
點解咁好彩....
小弟去過咁多間~~~
除左拱北賓館一間之外~~~
都好小投訴....

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-15 10:47 發表

先將相片放在電腦,用上傳附件功能,瀏覽便可以啦
thanks 晒皮蛋版主同蘿蔔版主....不過得256kb...
post唔到...我手機影都6xx kb...

發新話題