發新話題

深豪飲奶

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-13 17:13 發表

廚房大佬遇上深豪大奶 一手揸唔晒:good2: :good2:
我上次遇到果個又係大乳牛,一手揸唔晒,鍾意☉☉嘅朋友,呢度arm晒要求   
皮旦師兄,你果件係咪##號?

引用:
原帖由 monimoni1986 於 2008-5-13 22:38 發表
91 so ugly.
睇相91個樣係差咗d,
真人或者會好d....
不過佢嘅身材就嘭嘭聲,
真係無得頂
唔知服務得唔得呢,皮旦師兄?

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2008-5-13 16:50 發表
母親節前夕到過深豪飲奶奶, 有個黑褲女部長比我感覺白鴿眼睇人唔起 費9事彩佢, 西裝友經理吹左陣行水後安排我同點心佬入房, 西裝友幫我揀件66奶牛, 睇住佢入房行入尼果時對奶彈上彈落 細佬即時跟佢對奶跳上跳 ...
我琴晚去咗深記,去到8點左右,
响門口條樓梯見到66號啱啱收工行出嚟,
當時佢著住件黑色貼身背心,
嘩....佢嘅身材真係勁到不得了,
佢對大眼睇落又唔係咁核凹吖;
可惜佢收工,如果唔係我就......
下次,下次一定點佢!

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-17 09:42 發表

發哥,點解唔上前搭訕呢,可能有意外收獲啊  
我都有諗住同佢打招呼,
但佢已經攞起部手機準備打電話,
同埋當時佢個樣都好cool吓,
咁咪放棄囉,心諗總有機會試吓佢嘅......

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-17 10:33 發表

即刻提議去飲杯野或食餐晚飯,實會印象加分  
嘩....師兄,你講嘢呀!
三唔識七,霎時間提出咁嘅要求,
正常人都唔會去,衰硬啦......
況且佢可能已經約咗人,
同埋佢又未正到令我有呢個衝動哩!
有時間,有救國經費,
第日至搵佢較量都得啫.....

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-5-17 14:25 發表

其實係呢個環境,打聲招呼無壞既
可能條囡囡孖陸好likely及sweetly兼有反應呢
世事無話一定唔得既,發仔兄一試無妨 ...
打聲招呼又點哩,
人地轉吓頭都唔認得你啦,
佢咪只識得你係條鹹虫,想溝女之嘛.....
佢當時係知到我望緊佢嘅,
佢都拎歪面當睇唔到,
咁撚cool,我又何必厚住面皮同佢打招呼呢,有寶咩....
況且要搵佢嘅,日後大把時間啦.....

引用:
原帖由 k.woo 於 2008-5-18 22:56 發表
支持師兄包膠記註冊商標是蒙牛分店質高小弟玩过两件巨波囡囡但其中一次是鬆糕货如加波推要加 100.- 囡囡會落力推消請各位C兄有心理準備
同意!我剛啱先有同樣遭遇,
條女一入房就猛sell波推,
要加一嚿水,可以摸妹妹.....外面,
佢對波都係林林地,
好彩又唔係太墮落....

引用:
原帖由 tt234 於 2008-5-19 23:01 發表
k.woo同發仔ching去呢間奶媽場唔係玩波推既咩?

呢間場唔係Sell玩波推嘅,
HK$先係;
只係d女知你地d鹹旦鍾意玩波推,
佢地想搵多d,咪猛sell波推囉.....

發新話題