9 12
發新話題

^^ 越來越索

回復 1# 的帖子

小弟有幸試過佢一次,對嘢好正,
大得嚟唔墮,仲係pink lin添;
可惜個場唔就腳,收費又太貴;
所以去咗一次都無再去囉!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 17:32 發表

你就好啦. 發哥.絛女真係好正. 但$300機餐就NO WAY LA.
講真,呢個囡囡確係好正,
駛貴d試一次無妨喎!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-4-24 23:53 發表

但一次夠我係常仔兩q.:smile1: :smile1:  呢個星期六過長安(成三個月冇去). 呢次要玩番d model先.
唉,無嘢可以講;只有羨慕;
祝師兄雀運亨通!返嚟又出個包膠,
等我地恨吓........

引用:
原帖由 老蚊子 於 2008-4-25 11:36 發表
发哥仔,是否有^^电话,可否pm我,想做call钟。多谢晒。:good2:
上次我都有問佢攞電話,
佢竟然唔肯俾(寸爆);
話可以點佢鍾,
佢話公司規定客人點咗鍾,
就一定要做;
唔同其他公司,call鐘優先...............

引用:
原帖由 vbsex 於 2008-4-25 05:24 發表
但從另一個角度睇,若果贐MB298喱個飛機價出發,則喱個囡囡鬘~表,身材都係高質,必定是首選;服務方面,我同意有師兄的講法,是比較平淡,但還可以接受。
同樣以喱個骨價,我試過到奴山搵囡囡,但希望越大, ...
係呀,我次次見親呢個囡囡張相都心思思,扯晒旗......

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-5-27 17:07 發表

Base on the comment from the other brother, she has a skillful hand. but just expensive for HJ($298...). This is the reason I never go to try.....
佢上次幫我做HJ嘅時候,
我响就嚟出嘢嘅關鍵時刻急停佢,
唔想咁快收工,
想歎多一陣佢嘅手藝啦,
佢竟然發我老脾,
最後咪唯有順晒佢意囉.....
除此之外,並他都OK嘅,
食LIN摷下面都無問題.......

引用:
原帖由 porche88 於 2008-5-31 10:21 發表
The bone girl looks pretty, thank you very much to share it!
喂,覺得正就上啦,
返嚟出個包膠同我地share嘛,
唔好淨係share人d嘢先得架......

引用:
原帖由 joecc88 於 2008-5-31 14:50 發表
如果的風平靜D,我一定要試試,貴就貴D
係囉,呢d先係波嘛......
精神可嘉!!:good2:

9 12
發新話題