發新話題

港完探一探

港完探一探

星期三上左去我的愛場hk$探路, 下午約14:00 到達,上去時特別周圍望下,風平浪靜, 我諗一諗, 如果有ko, 佢點樣上4樓呢~~等電梯都要等好耐.....

上到去, 熟識的"歡迎光臨", 可能是嚴打, 又或者時間關係, 大堂只有兩位師兄, 沖涼時問下locker仔最近咩環境, 佢話情況正常,不過確實是7月份比之前靜左好多~~~在休息室, 問一下經理, 他說:你們不需要驚啊~我就驚~ 沒事的

好快就入左房, 輪牌, 這裡的服務確實是沒話說的~~~到的囡囡是新到(saunaguide有update相) 水準仍然好好~

過程也無驚無險, 問囡囡最近情況如何, 她坦白說她是新來的, 但這裡很自由, 好好, 但下個月有些同事會回鄉看奧運, 她識很多的朋友也會這樣做....

看囡囡的衣著, 仍是那些性感服, 不過技師服轉了黃色,一如以往, 不像ca 那些轉了adidas 運動服...

報導完畢

引用:
原帖由 bb8688 於 2008-7-25 13:40 發表
價錢一樣,但服務少o左
無除衫,無波推
仲要驚ko
所以都係去正骨算
c hing 你俾人搵左笨? 咩都有喎~~仲驚你唔去玩....落力到無輪....

囡囡都想用粒蜜桃同我採耳..... :_n9:

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-7-25 16:02 發表

多謝C兄包膠同時好羨慕C兄.......
算喇~~~都係聽羅白c hing 忠告~~~唔上去喇....

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 12:52 發表

謝謝師兄報告。

師兄的膽色,小弟佩服。

HK$在 4/F,可以搭電梯,可以安排便衣上去..................
啊...明白....

換左褲, 羅白c hing都敢上去CA~~~我都好佩服羅白c hing架~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 18:23 發表

去CA 點同呀!

明知有地震的地方,你都仲去旅遊,做乜咁笨呀!

我去 ca ,同長安一號一齊去....第一,事前做過風險管理;第二,收哂所有風暴消息;第三,去果個係身經百戰,受過嚴格訓練,識得 ...
最緊要去邊度都要做好風險管理呀~~~~ :good2:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 19:05 發表

咁你平時北上播種之前有冇做過呢類分析?  
羅白c hing 呀~~呢d 分析好難做, 我又好少經驗,都係睇下各位c hing 的 分析啦~~~

而家睇黎,都未有上年遊街示眾的場面...總算好彩...不過8月一定唔去得啦...因為想上去,上面都無囡囡....

度度都係咁講,d 囡囡都咁樣覺得...所以去親都要急急腳完事,叫你7月快d上去玩....

不過7月都好快過~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-25 20:25 發表

深圳無需分析,深圳已死!
收到~~~羅白C HING~~~
都係要上去東莞搵食~~~

發新話題