發新話題

變色的甘積陽光

變色的甘積陽光

變色的甘積陽光

甘積陽光,呢個正骨場我都幫親鼳\]都有幾年。因收費合理、職員服務態度唔錯,地方尚算整潔,大多數JS既按摩既技巧水準很好,按得夠力到位,唔知係唔係佢]自己知自己事,唔可以靠樣同青春搵客,因大多數JS都係中女,只有少部份係年青,所以我遇到既JS大多數都按得好好。雖然好多人話呢個係C9場,怕會好noise,但我又唔覺得係,相反有時坐係大廳都見過一蠷i眼既靚C9出現,所以佢鬺琩鉹中@間較為喜歡幫親既正骨場。就算我以前兩個專用JS離開無做之後,我都一路幫親佢。曾經係一灠Q論區有人話呢個正骨場有鬼鼠服務。我心稔,你]唔好吹水啦,我幫親魕O個場甘耐,從來都無遇過佢]JS有明示或暗示會有乜狣撜蓱帡食囿A務。

直到前日,又腰酸背痛但唔想去排毒場,所以就上去幫親甘積陽光按正骨。到場沖完涼換埋衫就上2樓休息廳,見到大廳好多客,我就叫職員帶我上房按摩,職員問我做乜浀﹛A我話做中港式,佢就帶鬻琤h3樓埋面一間房,由於相熟JS上緊鐘,就叫職員幫我搵個輪牌JS,反正個個JS功夫都差唔多。到鰽L耐,一個大約2627歲,樣貌順眼既JS敲門入房開始按摩。期間佢問我以下問題。

(1)
JS:
你點解帶埋銀包上房,係唔係呢度locker唔安全呀?
我話唔係,只不過曾經魒銗L場比人locker入面偷錢,所以就以後跟   身::身姐。
(2)
JS:
你有無係其他場做過前列腺按摩?
我話無。
(3)
JS:
你唔鐘意做前列腺呀?
      我(扮懵)話都唔知係乜按摩,無人係度叫過我做前列腺按摩喎。
(4)
JS:
呢個場無呢曭A務,但係我識得按,你想唔想試鵅A你俾100蚊小費就得喎,好舒服?
我話好,試齔L問題。

就係甘,第一次係呢個場開始接受鬼鼠服務。 唔係,應該叫前列腺按摩服務至真。雖然呢間房位置係埋面比較靜齱A房同房中間貼有遮光紙,房門窗口亦刻有遮光花紋,但面向走廊既房牆上就有一個1.5’x1’透明玻璃窗,非常顯眼透光。當正骨按完之後,JS就將室內燈光調暗,正式開始進行前列腺按摩服務。首先佢用條毛巾遮住我下半身,然後翰Y我兩腿中間,用佢搽滿baby oil既雙手,分別慢慢從我褲管伸入內面,跟我3個叫dd,蛋蛋同袋袋既細佬打招呼,佢用指尖輕輕幫我細佬們拗痕,有時快有時慢,有時向左有時向右,有時又向上有時又向下輕掃,細佬們都話真係舒服無比。但我最慘,又要一路望住個窗睇住有無人鴿住我]。另一方面,我又要幫JS推按排球加氣。當聽到出面有腳步聲,我同JS都要停工WW,當時心情既緊張又興奮。經過一輪服務之後,由於dd太過妒忌蛋蛋同袋袋而開始變得非常憤怒,JS就特別安撫佢,套弄佢,最後就幫dd打出曮霈藀P毒素。大家都為呢件事鬆一口氣下而感到開心,呢個前列腺按摩服務就甘完結。

服務總結: 最初成日聽到有ching話鍾意玩鬼鼠服務,我就笑佢],洗嘜搞 甘多洁A 甘多洁A 直接去機場咪得囉。今次試過之後,完全明白到ching灠蔑蝠 灠蔑蝠羃簻J心情。真係確實興奮無比,回味無窮。

服務收費: 中港式按摩2小時RMB 68+JS小費100+locker10=176

請求
::
如果有ching覺得我寫得唔好,千其唔好詐型,因為我都係痗}始
             學寫報告。同時由於曾應承JS唔公開佢既No.,以免俾人發現抄尤,
             所以請CHING唔好問我封\既No.,要多多包函。

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-1-26 03:34 發表
不過CHING真係寫得好呀:good2:
引人入性
Thank you for your encouragement.

引用:
原帖由 hokw 於 2010-1-25 11:13 發表
多謝師兄, 寫得很好的報告! 其實中价場而中囡多的場,很多時都有鼠!
你纗社y,就係我的動力. Much thanks!

引用:
原帖由 franktahk 於 2010-1-25 13:38 發表
Ching 寫得真系傳神:victory:" /> :victory:" /> 好好 I like it.
Thank you for your support, I do hope that we can share different reports here in coming future.

記得係係羅湖交通樓塔廠車前,係個度問職員垮i甘既coupon呀!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 assusys 於 2010-1-31 21:34 發表
I am not in favour of mouse play also
because JS with full clothes on
take effort to travel if Js allowed
otherwise only searched with clothes on
For this time, JS and me had agreed with our each condition. She received reasonable tips and I was playing the volley balls without any barriers during the mouse play.

引用:
原帖由 kenhkb 於 2010-2-1 09:06 發表
ching 個場係邊架,可唔可以比個地址我
沿河南路,瑪雅城對面。唔知點去唔緊要。因為有廠車係交通樓接你去,幾分鐘就到,廠車班次都好密!

引用:
原帖由 j9001 於 2010-2-20 09:19 發表
有時間去吓先,又去鬼鼠吓!
又試吓咩叫前列線按摩先!
前幾日JS 同我講,呢間場會係下個月開始收舖大裝修。

發新話題