發新話題

初訪轟月蓮話

自從無再幫親東門白花油之後,都試過去好多不同鴾中U價骨場,直到發現呢間轟月之後,我每個星期都幫親佢一兩次。徐鼳\收費平(下午7時前離場收$58包兩身(120分鐘)同一個大堂項目,仲有個免費鵀菃U炒粉A飯菜同白粥午餐,適合我呢孎C收入人士幫親),地方新整同房間私隱高,房同房中間無透明窗,技師大多數年青但按摩技巧有囍n好有齯暑搷齔翩C相比白花油來講,呢間場直得一試。始於有無好似白花油鵂甜砥A31,32號房麍※妠N由c-hing自己發掘啦。

地下大堂
:
面積細小(吾起眼)

Locker

: 電子鎖,但關柜門時不要大力拉扯,因我試過在關柜門後再拉門檢查有無鎖好,T知成只門被我連鎖帶鉸拉落,唔鬺琱j力,麜\]靃@門化學,佢]無要求我賠錢仲即時同我換個柜添。

沖身間
: 地方新
整光潔,共有8格沖身間,有一個細池及乾濕蒸房,兩個廁格(食完燒蠔都唔需要爭廁所用)。

二樓柔休息大堂 :
休息廳屬長方形,坐椅有50多張分放鬘炙k兩邊,每邊放有兩行坐椅,中間就鬖璊H通道,餐廳鷅劦Y劗銦A而相反另一面盡頭技師休息室。坐魒熁銣仍就可以見到技師上上落落去樓上工作。好似睇walk show感謘C

三四樓按摩  :上房樓梯近餐廳,房中環境氣紛舒適抵贊。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-4 13:21 發表

廣聾仲未開,亦唔知幾時開,搵日去試下呢個場先。:smile1:  
Robert C-hing, 廣聾亦鬺鵀蛪R,可惜已摺埋。如果收到風重開籪隉A請早揚聲啞,thanks!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-4 14:29 發表

我都諗住搵返一兩間平價場打躉,會考慮軍越、xx 家家富、廣聾二世.... ...
而家我就鰣x越打躉,有朝一日你到此場時,見到一個不高不矮,不肥不廋謅丹~男士而佢有經常鬘薿坐j堂同籪g理吹水籪隉A鶩荋N鬺痚! 為免白僮,我]應該用一個暗號叫"桑拿街"襲痟N知你顤obert 師兄喇。

引用:
原帖由 熊貓 於 2008-12-4 20:54 發表
轟月有冇廠車架?
轟月同尾亞都鬖P一個老板,係交通樓都有侯車站,但由於兩個場共用3部廠車,所以有時等車好耐,你最好睇水牌之tel no後打電話比佢],大約等15分鐘就有車啦。

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-12-6 13:32 發表
最初睇 menu 又至尊....又雙飛......
以為一國兩制 , 各有各精彩 ,
點知全場正規 , 犯下手球都唔得 !  
哩個場前身叫"相帝",最初都鬘膩底鶡後來都變咗一國兩制,相信假以時日,佢]都會行番條老舊路傢。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-12-6 23:16 發表

"傷帝" 做推油果班技師,好 Q 醜樣,又成日 r 你比好多小費,我以前去向西去得最多是永尾 與傷帝,就係因為食得太多傷帝與永尾  ,令小弟絕跡向西。
相信"傷帝"就因為失去你]班大豪客c-hing,無晒收入,所以就驕P埋籮! 而家改咗名"軍月"但都同一個老板,我稔佢會識點改革搵麠陘k返薯n好招呼你]班大豪客c-hing,否則佢鷁L運行謘C

發新話題