發新話題

心路歷程

引用:
原帖由 itskt 於 2008-9-6 13:06 發表
好耐無睇到d感性o既帖, 忍唔住要回番一個.

好耐之前跟朋友發生一件趣事, 大家約o左睇5點半, 自己4點9已經到o左戲院附近, 因為唔想係戲院門口迫, 所以企o左係對面街度等, 諗住見到老友出現, 先至行過去.

等呀等 ...
所以現代人心態就正如老師所講 " 怕蝕底 " , 咩都要迫一餐 , 成日以自己標準去衡量別人 , 無佐客觀想法 , 講返我地去骨場 , 目的係去輕鬆 ,何必因為 d 行為失當嘅囡囡勞嘈 , 發炆憎 , 錢點都要俾 , 輸人...唔好輸陣 .

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-17 23:18 發表

今天去了黃金做推油餐,$138果隻,主任竟然好坦白同我講,話囡囡會好 .........之前我話左一定唔做浪漫式,唔衰得,所以做歐式推油餐,豬都照殺,諗住做正骨。

原來全部推油技師都係 ,點揀都一樣是 ...
昨晚我都係黃金做沐足及推拿 , 仲用佐你俾嘅錦囊 , OK !!:victory:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-19 00:57 發表

點樣 ok 先?
做沐足 + 浪漫式?
全對 !
之前到七叔講 - 烏沙環東街逛 ,
有五金店 ,茶葉舖 , 食店多間 ,葯行 , 溫州城都有間 , 另外有間 大都會 (好似 KTV) , 明珠沐足 .... 行到烏沙酒店就返轉頭...因為已約好陳主任留房 ....
先做 120 分鐘正足 , 傾下熱身 , 輕微互動 ( 囡囡有小病 , 短期回家診治 )
0 :00 做 198 推拿 , 廣西少數民族 , 樣正身材靚 , 服務態度良好 ,
做完大覺訓 !
謝謝 ROBERT 兄 !!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-19 13:56 發表

冇錯,我沿途就是看到大都會,明豬足浴,嗚莎大酒店,仲見到一個排坊。我用部豬囉手機影左幾幅張,post 比你睇下。

如果後日冇落雨,我就要行呢條路,一直行去大潤發!

邊個陳主任?  
陳主任 = 塵瘦慌 .
大潤發 = ?
沿路直行可到 太平羊 .... 明侯明電  ......?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-19 18:54 發表

大潤發是行 20 分鐘後見到的博型商場,再行就是太屏羊。
20 分鐘......?
我可以由尖沙咀行落油麻地  !

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-19 21:04 發表

你就巴閉啦,講到好似去過咁
七叔 , 咁........實在係未真正要 20 分鐘 ?
由邊樹開始計 ?
同埋咩野叫 博型商場  ?
啊 ! 問題多多 , 原諒 ! 原諒 !

發新話題