11 12
發新話題

廣州 sn ~魔鬼城

廣州 sn ~魔鬼城

前日依照某 c 兄資料去到廣州大道北 ~ 魔鬼城 ,
位於性地酒店四樓 .附近都幾旺 ,隔離有間大超市 ~樂購 ,
上到去 , 周圍都幾企理 ,乾淨 ( 地毯較殘 ),
中場格局 , 水猛夠熱 , 有冷 , 暖 池, 乾 , 濕蒸例牌 ,
大廳有 30 多座位 , 分 3 排 , 有獨立 lcd , 前面有兩個大屏幕 ,
見到 3 , 4 個女部長 , 全部都 22 -25 , 樣貌都唔錯 - 75 ,
招待殷勤 , 先帶我到餐廳 , 6 張枱 , 叫菜形式 , free...
本 menu 都有 10 多頁 ,
粥..粉..面..飯 四大發明梗有啦 !
仲有每日例湯 ...煲仔菜...切鷄燒味...炒小菜.....
我叫佐白切鷄...茶葉蝦...雲吞 ...例湯...
水準都比想像好 , 值 - 75 分 ,
食完行佐個圈 ...有張桌球枱...健身房....迷你電影院...
坐佐陣入房....部長話有..中式...泰式 ..兩種 ,
試泰式..., 房無電視 , 設備一般 ,
門有長形玻璃 , 貼佐磨沙紙 , 露出一小格 , 較暗房燈都望唔到入泥.
同部長例牌講要身材好 d , 樣要靚 d .......
黎佐個年約 22 囡囡 , 樣貌..身材  - 75 , ok
傾落老板係香港人, 開佐差不多有 3 年 ,
part 1 推背...夠力, 技術 - 80 ,
一路會問夠唔夠力... 邊度累 d ...
推到 pp , 成條褲比佢拉到腳眼 ,
跟住就 袋袋...蛋蛋...無一倖免被洗劫...
摷到最高興時....話有 波推 ( + 50 ) , 熟客至做 ...
呢個時候....梗要 9 興 , 照做 ....
佢好落力...由腳眼開始..小腿...大腿...股...腰...背...頸...
一路做...一路有音響配合, 由遠而近 ,
再反轉...由下而上 ...架起我兩隻腳用最近距離....
整個雙蛋夾腸仔我食 .....食左幾分鐘 ...
再轉個姿勢 , 訓我隔離...用隻小腿夾住再....
一輪攻勢 , 終於俾佢打敗 , 折兵 二億  !
清潔完再按陣大腿回氣 , 問我駛唔駛黎多次 , free !
唔好啦 ! 放過我啦 !! 我返去仲要交功課 !!
出返大廳 , 唔想訓住 , 再去餐廳補充能量先 ,
叫左...陳皮骨...紅葱頭蒸鷄 ....牛肉炒米粉....
味道一樣咁正 .., 食完睇陣電視至返房訓 ,
第朝埋單 $ 288 + 5 ( locker )
總結 : 呢間魔鬼城大致都 ok ...
最大問題係 3 樓...disco + 卡拉 ok ...d 音樂聲太吵..
到點幾兩點至收 , 唔係個個 c兄頂得順 !

kkbbq:有飲 有食 有嘢出報告  加20分

引用:
原帖由 henrycn 於 2008-10-13 12:11 發表

"廣州大道北 ~ 魔鬼城"

請問ching這些是否真名,我個朋友在廣州工作了成個月,仍末找到好地方,激Q死。
真名 ~~魔鬼 ...相反
廣州都唔少好玩場 ,
當然無 DG , CA ,DL , CP 咁開放.....
但玩法唔同 , 有 D 場都幾豪 , 又唔貴 , 2,3 百有食有玩 , Kill time 最好 !

引用:
原帖由 spamhehe 於 2008-10-13 12:09 發表
正呀 多謝報告
3舊有找 2Q 仲要任食, 扺到腳痺
不過唔知係咪 C 兄靚仔加口才好先有咁優厚待遇呢

想問下任食係訓酒店房先有定上去按下都可以任食呢
酒店房環境如何呀
可以 ...
唔係我靚仔 , 廿年前都仲可以 ,
口才我都係好一般啫 !
兩 Q .....係囡囡講開之前有個 HK 客去親都 2 Q ,
佢話我幾好傾 , 益埋我......可惜無福消受 !
個度唔係酒店房 , 6/ F以上至係 ,
5/ F係正足 , 囡囡話好正 ,:good2: :good2:  佢都經常上去沐足 , 30 蚊 !

引用:
原帖由 lomond 於 2008-10-13 20:12 發表

ching, 咁快手連report都出埋????
个度d女仔時有surprise, 家教仲一流,又好玩得...

至於飲食, 个度唔錯 , 選擇又多, 其實你想食什麼你叫人整就得(of course d 大路野)

不過mrk ...
多得你介紹 , 去開咪試下午
港式管理點都嚴謹 d ,:good2:
見佢地冇客時都唔敢走埋一齊傾 ,:thumbs_up.gif:
d 靚女部長經常主動撩客就知 .
食野就真係幾強 , 重有花旗參茶飲 .:biggrin:
前後我都飲佐 3 杯 !:good2: :good2: :good2:

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-15 07:28 發表

花旗參係國內人仕嘅補品 :good2:  佢地好鐘意飲架 :_n9:  但係 你有無見過杯茶有參呢   咁果D係乜呢
杯杯都有切片既花旗參架 !
hk 三四十蚊有大大包啦 !
而家唔算名貴野 !

引用:
原帖由 itskt 於 2008-10-15 09:22 發表

花旗參應該平, 好似係用黎清熱, 高麗參用黎補氣
係呀 , 我地唔熱氣都唔上去啦 !

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-15 23:19 發表

係三罪清案  二流典化甲  加樹根再漂白.......
講吓笑啫  大家咪認真   
死啦 ! 我番 HK幾日 ,  D 尿仲係黃 kam kam ,
以為熱氣 ..........

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-10-16 07:40 發表

果D可能係化學液体   小心"拿"爛廁所
咁又幾好 , 慳番買清潔劑錢 !!

11 12
發新話題