發新話題

珠海正骨場

珠海正骨場

近日 sz 打大風 , 某日公幹 ,路經珠海 ,四處尋求一宿之所 ,
見到一招牌 ,好熟口面 , 太 x 洋 ,大場一間 ,試下先 ,沖涼房有十幾廿格 , 但設施麻麻 ,有細池三個 , 無人浸 , 出去休息廳 , 分幾個區 , 都可以坐百零人 ,有杯淨水飲 , 其他飲料要收費 ,
每座位有 LCD , 收到 HK 台 , 按腳技師全部 OSIM , 技術無問題 , 仲話可以入房按埋身 ,都係免 la .
愈夜愈多 c9 穿著便服上來按腳 , 好吵耳 , 都係閃 la .
呢間場按 中式好平 50 - 兩粒鐘 ,但有 D spa餐又貴到 200 幾銀 ,
我按佐一個鐘腳收 35 , 都幾平  ( 唔收 tips )

雖然山長水遠 但都係師兄比大家嘅骨場資訊  應加10分

再續 :
之後行左出街兩頭望 ,對面就係甘業 ,但我今晚又唔想玩 / ,終於走去後面間米蘭酒店 ,入面有間自燃細芥 ,事前做功課知道係正場 ,入到去印象唔錯 ! 中場 ,乾淨企理 ,裝修唔花巧但感覺舒服 ,locker 仔服務勤快 ,休息廳光線適中 ,客人有廿零人,無 c9 物體 , 寧靜 ,環望一周 ,按腳技師全部都青春可人,但之前已做 ,便入房按摩 ,經部長解釋過夜中式要做 3粒鐘 = 120 ,泰式就多些少 - 150 ,床就大 D , 就揀泰式 ,房間有電視 , 有門鎖 ,帶洗手間,裝修雅致 ,有些人造植物 ,門有磨沙玻璃 ,技師入到房打招呼幾有禮貌 ,年青唔  , 做落技術中上 ,
推油要另外買油 - 30 ,按過之後同我叫左碗面 ,生果,飲品 ,(免費) ,跟住一覺訓天光 , 埋單 180+10 ,感覺都幾好 ,最起碼衛生 ,安全 ,都算合格有餘 ,下次正骨可以再去 .

引用:
原帖由 johnI 於 2008-6-9 21:58 發表
c hing...

I also go there few times before........

1 ) Golden Leaf....(my favour !!)

Content:
See photo or even real BG in the waiting room.
Then, go to the room with a bathroom
Water  ...
Really ?
我下週可能又路經 ,睇下有冇時間先 ,
房費幾多 ? 350是否包埋 ?
Thanks , johnl 兄 .

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-6-9 22:48 發表
This post started with a plane tast and now becomes hot and spicy. ..... :good2:
yes ,呢個就係眾志成城 , 互聯網發揮最偉大嘅效應經典啦 !

引用:
原帖由 澳門工作中 於 2008-6-13 14:56 發表

ching真好彩~~~
基本上聖西路正過西~~~~好小有鬼鼠野...
同埋無咩得做...一般sn都係收你2,300....
你正骨玩鬼真係貴過你sn~~~
k關叫普通~~~
拱賓先係真正硬件差~~~水床隔離有個尿兜....仲要係臭既!!!
假天 ...
早兩日再去自然細芥按完腳 ,
囡囡叫我按埋身 , 見佢幾順眼咪試下 ,
最後仲捉埋隻老鼠至大覺訓 .
囡囡話佢第一次同客人起機 ,
睇佢個怕羞樣又幾似 .
下次會試下 金頁 或者 昌 x.

發新話題