發新話題

心兒 +園

心兒 +園

見街街尼道好小threads 講尼間sauna.
甘岩小弟之前去過,所以分享下.
心兒 +園係友誼路22號芙蓉大廈二樓. 店不大,
locker位得二幾到三十個左右,大廰都係得十幾個位.(所以我地一行三個人, 服務生見我地一坐等就叫我地入房)

總括硬體ok, 因為地方算新同亁淨, 熱水及水力ok.

入正題.我吾題我個技師no la, 因為應該吾係大部分街友杯茶, 只因佢吾痩(幾吾痩自己想像下). 但係我俾佢個大包米吸引住, 加上我只彈排骨同扒, 所以可以留低.

part 1 幾好有八成正骨水準, 甘岩尼個女女話佢之前係做正骨既, 不過都真係dup得幾好.
我個friend 話佢個friend介紹佢去只因尼道個part 1 ok. 尼個friend話佢個女女part1都幾好,
另外個friend 話普通(梗係啦!只因尼個女女都幾索, 細細粒容易食, selling point 吾一様law!)
女女話尼道係機場, 所以我覺得dup得好係bonus.

part2 幾好過程大家都知, bonus 係可以遊山玩水.
我無問我d friend有無遊山玩水, 係其他網見過d threads話d 技師都算玩得.
不過我覺得此場只係機場, 額外既服務好睇你運氣同埋同技師既互動係點.

埋單@)*

總結, 會再去 (因為係走廊見到個索女女, 可以再試!)

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-4-28 19:30 發表
以前都試過, 曾經有段時間做過 一對一, 依家好似有套票, 500大洋一套, 等於六次法式推油 !!
甘米好底!:biggrin: , 下次去問下套票先

引用:
原帖由 137139 於 2009-4-28 22:09 發表
C-hing,NO講來聽聽,我對肥中女比較有興趣
等收PM

引用:
原帖由 137139 於 2009-4-28 22:09 發表
C-hing,NO講來聽聽,我對肥中女比較有興趣
我上次去見到4個女女, 除左我嗰個中D之外, 其他都幾young, 所以想再去試下骨運law~

引用:
原帖由 wts728 於 2009-4-29 21:16 發表
大多數都要幫襯幾次先知道啲囡囡狀況, 才知點做. :victory:" />
係囉! 我都想知点解~

發新話題