發新話題

水刀鬆腿

尋晚終於試o左水刀...第一次去福田口岸:smile1: ...人唔多同好方便岩晒我他他條條:thumbs_up.gif: ...之後搭一個站地鐵到o左福民站...站內有幸見到超短裙靚女當然順道尾隨目及底 ...白色喱士幾sexy ...岳高頭之際原來已經有個水刀國際門口真方便...唔洗出街日晒雨淋...好野 !
知客樣貌不敢恭維 ...拿拿臨去換衫沖涼...格局同我主場咸濕假期差唔多...開放式o既設計只益o左d露體狂 ...快快手沖完上樓...坐o野有七層先去休息室o向三樓...出lift左邊足球室搵個位坐底...生果任點任食仲送兩杯飲品抵鑽:thumbs_up.gif: ...奶荼好飲 ...做番正經野先...即刻叫o個傳說中o既走火鬆腿先 ...技c來到相頭一般但後生唔肥起碼唔豬唔恐龍 ...一開始就按我大腿至以上位置...聞名不如見面:_n9: ...野野都唔理我o既感受:smile1: ...仲摺高我條褲成條毛腿俾人睇晒 ...技c工衣亦係蕉點所來 ...領口鬆...黑色喱士brabar size仲唔係太岩經常出現露點驚魂 搞到我好唔得閒 ...小大師漸漸由天星碼頭側邊個電話亭變成隔離o既IFC ...最慘就係揀o左個路邊位坐 ...一柱擎天加上我又要坐o向度嘆又要起身目及而技C又俾我雙腳夾住...好多人路過都眼超超 真慘但好過癮 ...見勢好當然加鐘以作鼓勵 ...小大師好似人仔咁持續高企o左雙鐘 ...好在內力夠只係流o左幾滴口水因為真係野野到頂 ...之後見無大驚喜最後收回內力放o左佢走...待續

謝謝報告,加住5分比你先,出左下集後再加埋條尾數比你

繼續下集 ...
之後梗係揀過第二個位坐啦..本來記得有C兄話電影院黑d方便行動 (初頭以為睇波室就係電影院 )..行o左二樓兩個圈都搵唔到 ..算..最尾揀o左廁所通道出面最尾o個個位 ..除o左技C同服務生外無人會行入黎騷擾 ..即刻再order生果同鬆腿 ..正當食o緊西瓜時技Co黎到.."你好,我是83x,先生鬆腿嗎?"..眼前一亮:_n9: ..後生靚女瘦身材微波型 ..mcof骨運超好 ..拿拿臨開始..當然把握機會同靚女溝溝通通講o下咸野:victory:" /> ..忽然靚女攞o左支強生bb油出o黎 ..原來之前有C兄講過鬆腿推油係真有其事 ..咁大個仔第一次試 ..推呀推不過大家唔洗期望係無推到你所諗o個度:smile1: ..不過最特別就係佢落油推由我大脾後面推到我patpat位置 ..因為我係坐o向度所以要翹高一面patpat少少配合o下體位 ..都幾過癮 ..兩個鐘好快就過 ..本來想加多個鐘但靚女已經可以落班休息 ..第一次見面梗係扮好人搏攞分:victory:" /> ..同你知啦隻腳有幾大呀推三個鐘d毛甩晒啦 .."過兩日再搵係al"..稍事休息穩定情緒之後..周圍行o下睇o下 ..二三樓有休息室睇波室寶靈同餐廳等..但眼見呢度d服務真係唔及咸室假期:thumbs_down.gif: ..服務生白話唔太靈光:thumbs_down.gif: ..無電腦揀技C:thumbs_down.gif: ..同按身記得要搵著白衫o個d姐姐仔安排唔係你自己上到房都無人會理你架:thumbs_down.gif: ..終於俾我搵到電影院 ..原來就o向餐廳後面貼牆設計 ..入面真係幾黑 ..可惜無位唔係黎多野鬆腿 ..之後去o左睡眠區瞓..o向地下沖涼房隔離..太空倉比咸室假期更靜完全聽唔鼻寒聲:thumbs_up.gif: ..但寂寞難耐..瞓o左兩個鐘度又起身上休息室 ..電影院無電影播更黑 ..但依然無位且屍橫遍野 ..好不容易o向睇波室搵到個位..隔離靚女仲未瞓上緊網 ..按捺不住都係做多個鬆腿先..技C黎到後生微波走肥幾清純 ..但經常整理工衣領口 ..好在按起o黎唔手鬆 ..野野都位 ..夾住佢好快一柱擎天 ..搞到隔離靚女同服務生眼金金 ..好快又一個鐘跟住轉按o下頭肩輕鬆o下..到六點半度起身走人..
埋單時買o左5k儲值咭送6張按身(香熏補錢都用得)8張大堂..用o左5張大堂即淨係俾tips$150走人..下次會再o黎試o下按身 ...

報告很精彩啊,加多20分先,繼續努力呀!

補充:
三樓有d雙人電視院廂房可鬆腿 ..唔洗o向大堂中間行升旗禮 ..$3x/hrs:time: ..唔知一個人去得唔得呢 ..
除o左中港泰式香熏中醫之外..仲有spa同美容..見有個$3xx美容plan有推淋巴150mins好似幾抵:smile1: ..下次試試 ..

引用:
原帖由 hellof**ker 於 2008-7-14 00:38 發表
嘩, 齋按腿都4粒鐘, 升旗幾次
咁會忍得好辛苦喎
練緊"耐"力 ...

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-7-14 00:25 發表

C兄 果然有米:good2: 買5K咭!  
人仔咁勁 ..3k唔覺唔覺好快用完 ..同3k只送大堂3張 ..

引用:
原帖由 羅漢 於 2008-7-18 10:09 發表
呢個場去左幾次,鬆腿做過三次唔同人,得 1 個有用油按腿,2 個齋按,感覺上有用油舒服好多。 
你可以要求落油推架...
早兩日再去見到評馬o個個肥豪o向餐廳度高談闊論 ...之後仲去溝水療妹 ...

引用:
原帖由 4eyelo 於 2008-7-21 11:22 發表
呢個場真係幾貴,樣樣都比其他貴少少。
小弟去個日(星期五下晝)見唔到有鬆腳妹,剩係見到男枝師,所以試唔到出名的鬆腳,之後比個美容囡囡捉左去通林疤,完全無/
無女鬆腿 ...
上個禮拜都做o左個$3xx美容PACKAGE...火療之後又搞o下我下面個頭 (係隻眼下面鼻哥o個d黑頭 )...而家靚仔度呀 ...不過記得揀d靚do既美容師 ...我七o下七o下跟o左個肥婆去 ...原來係佢做埋 ...唯有全程你睇我唔到我睇你唔到 ...之後再搵舊相好做多兩個鐘鬆腿 ...埋單$5xx

發新話題