發新話題

沙頭角被機倉服務員...........

peter老闆, 請問係沙頭角邊度呀?, 好想去呀

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-10 17:07 發表

沙頭角响羅湖東面,由羅湖座大巴去大小梅沙都經嘅,車程超過半個鐘,
响九龍塘巴士站有旅遊巴去,每位三十元,每個鐘都有幾班車開,一個小時左右一定到,一定有位座,
落車過晒兩個關口,行出 ...
peter老闆, 唔好意思要你誤會, 其實小弟係想問你所指既骨場係邊, 沙頭角小弟係識得點搭車去, 之不過上一次去到就係唔識搵係邊度有野玩啫, 可能你唔記得小弟之前求教過你啦

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-11 11:02 發表

sttai兄:小弟唔係老闆,咪咁客氣啦,
香X風X响濱泉茶樓邪對面,好易揾架,都係响街市旁邊,
peter兄, 係咪即係一出關行過對面有一條兩傍都係樹果條街呀???

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-11 13:36 發表

等愛神師兄出左尋寶圖就容 ...
非常期待出尋寶圖呀, 咁樣就慳番好多寶貴既時間啦:victory:

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-12 09:12 發表

哈哈哈,通常都係揸住你條波棍,搖下搖下至同你講數
所以出黎話都唔係咁隨便架, 點都要鍛鍊吓啲定力, 唔好咁易俾人控制住先得架

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-12 11:24 發表

不過有時好難控制的。

前日我去皇xx會,貪佢 6:00pm 前入場做日式 只係98呅,一個幾靚之囡囡同我按,輪牌的,本來想捉鼠,但囡囡連大脾都唔比我摸,不能互動,所以放棄。囡囡唔死心,一於搞搞搞,我同佢講,不用 ...
拔哥, 所以小弟一向都推崇無互動, 無衝動架, 我自問做到收放自如, 就算佢幾高功力都唔驚佢呀
呢啲服務一向都係雙向架啦, 你唔俾我出手我都唔俾你用手, 絕未?

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-6-12 12:20 發表

我就係意志唔夠堅定. 小jojo一俾人揸住. 佢就即刻嘔白泡投降
都話要多啲練習啦, 一次唔得試多幾次啦

發新話題