發新話題

重遊家蠔

重遊家蠔

成日做cd-rom吾系甘好, 今日要出番個報告先得!
好耐無去, 因為舊相好已蟬過別枝, 前日終於重臨舊地, 相熟locker仔吾多見, 但又幾個都見過下甘,
招呼一般, 吾會太熱情, 我反而鐘意, 好過有d場又呢又路, 煩住哂!
沖涼硬件真系舊左了, 厠所門都霉哂, 要換啦老細, 吾好慳呢d錢啦! 梘液吾再系雲尼拿味, 好好多, 吾洗沖完成支雪條甘
不過去水位仍有異味, 原因系無安裝隔氣喉吧! 邊個識佢老細叫佢搞搞佢啦, 真系幾臭架!

入到大堂, 例牌凍檸蜜+雪梨, 因為有師兄話d可樂無氣, 所以吾飲, 西瓜又吾甜, 所以吾食!
坐一陣自己上房, 好自助, 不過都有人騷我既, 按日式, 搵左個是旦, 不過我一向骨運不佳,
GZ一入到黎, 唉...又不是我杯荼, 中中地, 講野又痴哂利根.
算啦! 人地都系搵食姐, 收心養性嘍, 按個正骨就算, 咋訓, 封口吾出聲,
點知佢系甘聊我講野, 又話有男人味, 又話性感多毛, 我超, 當然明白妳想點啦
果然不出所料, 按完背轉身就黎料, 又搞我linlin, 又搞我下面, 又問駛吾駛用油推推細佬,
我當然打死都話吾駛啦, 又扮攰又扮眼訓, 最後果20分鐘差不多全程搞下面,
頂..忍得我幾辛苦, 終於未夠鐘就叫佢收皮, 話要訓覺, 先避過被老強.

訓醒起身走人, 終於有點運, 就系師兄話好難等到既校車比我等到,
不過條保安仔吾知痴咩根, 又話未夠鐘又話呢樣果樣,
結果比另外兩位師兄小到反皮然後叫司機開車走人

總結: 下次再去踫踫, 希望食到好野啦! 吾知邊位師兄有好介紹呢

出報告  唔出嘢  有性格  加10分

回復 4# 的帖子

吾記得講埋GZ既骨技添, 吾好意思!
樣子不算十分 , 但高頭大馬, 已經不是我杯茶,
佢一開背...哇~~亞嬋妳以前耕田的嗎?
好重手, 內力深厚, 但吾系重而柔果隻, 系硬橋硬馬呀~
甘既手法, 點會有反應呢大象兄, 我都想矇眼入閘, 不過真系梗吾落!
但系好佩服佢鍥而不捨的精神, 重裝可愛甘攪住我.......對腳
我想如果起飛, 一定會遇上強烈氣流, 細佬難免有閃失, 不能全身而退
所以佢縱然系甘黎系甘黎, 我縱然有小小反應, 都不會就範的

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-6-4 06:59 發表

師兄都好有膽色啵,
.............鹹煎餅..............唔怪知得羅某嬲左你啦, 又争食  
死牛肺......
會吾會有瘋牛症架

引用:
原帖由 發仔 於 2008-6-4 11:51 發表

我真係過唔到自己嗰關,
太醜真係點都食唔落,
錢已經俾咗,
何必仲要受難呢?
系呀~我都知GZ好努力架啦~
又吹哂水話我勁又呢又路~
不停落咀頭~發哂功架啦~
按手果時重用個胸壓手背~不過個pad有d厚
但真系吾系好得嘍~
但系下半場差吾多裡外夾攻~
系甘搓袋袋~
我最後都簽左50俾佢
當半機嘍

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-4 18:46 發表

發仔師兄 碟餸嚟左唔食都要比錢  倒左咪仲嘥
食左要番去睇 心理醫生,
咪更嘥

引用:
原帖由 發仔 於 2008-6-4 23:25 發表

比如叫咗碟餸,送到嚟發覺賣相似豬餿,
味道死鹹大爛,試問仲點可以食埋佢哩.....
我就會即刻埋單走人,去第間食過算嘞....
如果响SN遇到 扒GZ,我會即刻轉做中式, ...
我其實都想彈鐘架~
不過好似好衰甘~
人地搵食姐~
所以我咪立即閉目入定~
咩都吾諗~
訓~~
無奈系甘比人質食碟餸~
所以~~

引用:
原帖由 CHB 於 2008-6-5 11:30 發表
呢間我都試過中式個GZ按左成十幾分鐘中間仲問要否推油,我又係因為啃唔落最終無起飛到。
會吾會系同一個GZ呢

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-5 23:04 發表

呢間場應該安全既。

我最近又去過幾次,以前班靚女全部走哂,而家都唔同哂,技師 扒指數大升,大部份都識得搭帳蓬。 ...我手頭都有一份女童軍名單,下次去露營一定搵佢地。  
我都要女童軍~~~

發新話題