發新話題

水都行

水都行

昨日下午手持最後兩張團購券前往豬扒聖地水do,今次收集到幾個密碼應該唔會同上次一樣輪牌食豬扒,}完涼坐低唔夠10分鐘已經先後比4個spa妹同美容c過褶虷礅{,有個spa妹靚到唔知點講,身材又好33D,23,33 ,無耐消費太貴唔捨得做spa,只好一一打發佢地走,叫77過謝I鬆腿js,比4個no.結果一個冇做,兩個夜班,一個6點後才到,好啦!搵以前東中跳糟過罄s吧!真係黑仔,今日休假,冇辦法只好輪牌,本來想叫77唔好輪某3件扒,點知佢鬼咁快就走鬙h,心諗唔會咁黑鵅I
5分鐘後js到,嘩!個波幾大喎!但塊面仲大,成個排球咁圓漲卜卜,一望no.原來久養大名,*@*,只好合埋眼享受,點知按10幾分鐘都係三四年前正骨手法,我向佢暗示妳係我遇過最唔到位技師,點知佢話佢好少按好入,只有一兩個熟客先會按,連] la都點唔到,不過正骨按法都算ok,簽30叫佢走人.
齔M心水js唔鰜蚰u好去做雪域,得一個揀,樣好普通,冇計其他要等至少一個鐘,全部只得8個js咁鬼少,入房等js,咦真人好靚喎,個波有c級,按摩手法麻麻,轉身按前面時嘗試手碰佢大] ,冇反抗,再摸patpat好結實,佢話幫我按鴾滫k係養生髇,明益我,暗示叫我簽多d tips,我話不如打xx好啦!佢話要300,我話比開200,佢話冇價講,只好忍住慾火落鐘,臨簽單前抽鴾,個波實在太靚,企麜\後面用手魖禋,再掀開T-shirt睇儭怑,卒之比佢捉住隻手簽單,咁我就麜\後面攬住佢抽鴾藽掖100

出到大廳卒之點到密碼8*&, 真失望樣貌得50分,一d都唔靚,雖然按得好到位,但細佬一直休眠不動,一d feel都冇, 見js咁落力簽40叫佢走,再點另兩個密碼點知全部倒牌,唯有叫77安排輪牌,今今寫3個no.叫77唔好點,以防輪到以前試過嚚犍.
等髐@陣見到一個札馬尾身材丰滿js過來,嘩!終於見到個好洁Ino.8$^,隻手好滑,佢話水都開張做到依家,月上400鐘紅牌,只上晚上8:00後黚Z,心知不妙可能會大咬,但我一直暗示在水方我只簽150~200,佢話劗輐 js收咁少都ok真cheap,心諗呢次一定雙鐘200走唔甩,按30分鐘終於輪到房,上完生果即刻進攻重要部位,呢個js不愧為紅牌,搞到我欲仙欲死,龍爪手又要出手,嘩!奶奶好有手感,丰滿麊i波真係好,最殺食係佢奶頭好敏感,捽到佢係咁“唔唔”聲,目測佢好enjoy,佢仲拉開我件衫,一邊捽jj一邊摸我個胸,此時佢突然話我咁玩要收300,如果唔ok就停止,鶖玊痝ㄓw經神志不清,第一次比js大到,肉隨針板上,冇辦法唔應承,知道我答應佢就施展佢隻鳳爪神功係咁搞到我噴x倒下,清理完畢即刻叫我落去姪,再同佢講我雙鐘未比過咁多tips,收順d得唔得?佢就攬住我話咪咁小氣,今次真係老油條遇著老狐狸,不過佢真係我升空百次所遇過搞得我最爽鮚s.
今次埋單使1000幾,使大,下星期要慳d使得

回復 2# 的帖子

雖然冇/場咁平,但是另一種享受

引用:
原帖由 coco198761 於 2011-9-30 00:29 發表
係傷金享受!
食茶餐廳多都要食番餐魚刺

引用:
原帖由 hamshaplo 於 2011-9-30 01:08 發表
洗千几銀不如玩個靚到唔知點講架SPA妹, 玩八百几SPA餐+400小費(當年簽盡400, 而家唔知几多), 千五有找啦, 無束縛任楂波任指插個半鐘, 好過洗左千几銀下下都要估估下啦~
spa妹依家叫價500起機,有d重唔比你摷下面,如果早知會食咁多白果,當然比多兩三百做spa啦!但係每次諗到浸個浴磨個沙再按摩90分鐘就800幾真係唔抵,所以先搵鬆腿妹玩

引用:
原帖由 包.脹 於 2011-10-1 01:09 發表
CHING真係玩自己, 使成千幾銀都係手作仔, 咁既價錢, 唔好話手作仔, 波推, 2Q都有啦
邪場有邪場既明刀明槍玩法,正骨場玩邪洇O有一番風味

引用:
原帖由 hips 於 2011-10-1 20:59 發表
其實喺呢度好耐都冇師兄發表”咸淡水”大場鬼鼠機之類嘅post!所以我都好耐冇出貼啦!
見到個個依家都升級去玩/骨薄A其實正場玩鬼鼠機果種feel,係/場找不到!
似是而非,有時捉唔到會失落又side $, ...
非常同意,雖然貴轠,但勝在夠刺激

發新話題