發新話題

淡水自遊行(有地圖)

AM兄, 辛苦哂你份咁詳盡既REPORT.
小第都係DS玩開的, 有機會一齊玩啦!!

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 09:30 發表

Thanks kl兄, long time no see, how are u?
尼排由於ds打風已經轉戰ca了, 等天氣好轉後再向ds出發.
ds有咩好介紹呢? 有無收到風ds那邊怎樣?

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-21 10:34 發表

比較兩地,還是 ca 較安全與好玩。
其實如果唔係打風, ds都係一個又平又好玩的地方.
我覺得ca只係多左沐足尼部份.

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-21 11:36 發表

係唔係$300己經包咗房錢同囡囡費用?  
DS好多場都係一個價錢已包房費&小費. :victory:
除左某小部份高檔d既場房費另計.:smile1:

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 12:17 發表

補充少少
DS SN, D女入房就起中. CP就﹔洗浴完先起中,多30-40分中玩.

90分中不夠時間2Q.

120分中可2Q.
如不做服務的話, 應該夠時間做2q的.

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-21 12:48 發表

如不做服務的話, 去甘遠為乜呢?
果d服務如果你玩得多幾次就唔覺得有咩特別, 做多次仲爽啦~~

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-7-21 17:52 發表

有個別場如龍層各係沖完涼先起鐘的。
90分鐘起兩Q都可以,沖涼時先一Q,做服務時回氣,再出一Q。
不過好多囡如果你揀做2q, 佢地多數係唔做服務的.

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:30 發表

老貓大大~~~應該唔係喇~~ 淡水呢條線喺呢度應該唔成氣候, 又有d 負面新聞,應該唔會好受街街朋友上去~~:_n8:

不過都係一個好同的經驗,我覺得莞淡式sauna,同深圳鬼\場好唔同,亦各有好玩地方,深 ...
完完全全贊同c兄尼幾句話 所以去左龍記兩次之後,谷住谷住,山長水遠,又唔可以久留的人來講,就有d唔係咁好的感覺

發新話題