16 12
發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 01:26 發表

是真的嗎?? 那便多謝c hing 提示~~~
真的呀!! 我上過去睇過佢地D囡囡,
300個D得好少囡囡, 400就多D靚D,
如果係食300就唔會係尼間場簡.
有好多300或平過佢果D場好過佢果D好多.
我覺得佢果D300唔係好簡得上手, 400果D又唔同.
係DS 400來講已經算貴了, 有D場260左右的囡囡已經是OK了.
仲有還可以包2Q的, 好抵玩呢!!

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 01:36 發表

過了奧運較妥當了~~~我認為...
過了奧運之後組團上啦!!

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 01:35 發表

我沒有其他經驗,只不過行過開城大道一段路,眼望已經好似有 做邪足,理邪髪,(因為看他們的街板已經標榜美女髪型師、足浴師....) 睇邪戲....

不過我未試過,要等有經驗的各c hing 提供進一步資 ...
咁不如等奧運後齊齊去, 咁就唔需要提供資料啦!!:victory:

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 02:21 發表
唔好意思咁多位收看的大大,因為頭版過左1440分鐘無得編輯,所以要在呢一度繼續......

話說上回做完豬肉檯服務,js 報鐘,開始服務,老實講,呢種服務就係做大爺服務,上次去甘記浪漫時已初次嘗試,今次就更進一步 ...
c兄, 是次旅程感覺良好喎!!:victory:
睇黎c兄稍後時間還會到訪ds尼個地方呢!

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 13:59 發表

$260???  可唔可以pm 我是那一間場??? 等我做下備忘錄~~~

呢兩日慘喇....出街經常"鴿" 人地我 bobo....睇左咁耐都未睇過有港女有ds js 咁大....
260果d場既房間裝修同囡囡質素當然無老胃咁好啦!!
但有時都會撞到好野, 如果睇唔岩咪去過第間囉.
ds冇野多就係只有sn多, 如你唔介意的話稍後時間送上.

引用:
原帖由 AM 於 2008-8-1 14:19 發表

回程深圳有兩個地方会塞車, 第1個糸到水庫條單線,  第2個糸到瑪也城等入大巴站.

去ds 一定經過沙灣, 因為沙灣有客
有時會唔經水庫沙灣行高速的, 但瑪也城就一定要經.
同埋必塞, ca車都唔例外喎~~~~~~~

引用:
原帖由 AM 於 2008-8-1 14:19 發表

你去過CP 就知
始終係cp最好, 服務最有保證, ds是要講運氣的.

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:04 發表

AM 大大~~~上星期初去左一次返卓, 之後無再上去喇....雖然消費比東莞平, 但係都唔可以成日去, 時間係一個問題, 自己要揾野做又係一個問題...

AM大大, 睇隔離網有一篇去珠海的~係咪又係你大作呀?? 文筆 ...
係邊度有免費澳門船飛送呀????

16 12
發新話題