發新話題

DS桑拿夜遊分享(updated 20:17)

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-15 18:18 發表

非常好。DS我都有做過d工課,因為車程上佢同CA差不多:淡水   73公里  07:05-21:25 20分钟/班。
從資料所得,DSd價錢會便宜d!不過,大家關心鼣ㄚY安全問題,唔知師兄可唔可以係哩方面講多d呢?

...
c兄, 尼排唔好去ds住, 果邊已經打風了.
我都要由ds轉往ca玩啦~~~~~~~~
過左暴風季節才去ds啦!!
果邊d sn只可以用平來吸引, 服務始終係cp&ca好d,
但求一洩既都可以去那邊玩玩既!!:good2:

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-16 15:20 發表

但求一洩 又唔駛講到咁慘 . 只係ca服務比佢地好. 有比較之下當然有高下啦 , 平就係ds買點.
咁又係, 間唔中都有d好野食到既, 不過百分比就cp&ca高d囉~~~~~~
最主要既賣點係平.:good2:

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-16 15:33 發表

呢個買點對好多人黎講真係好重要   . 仲有. 有時都要睇骨運. 去ca咁多次小弟都有幾次不愉快經歷. 所以骨運亨通先至最重要.
去CA之前, 梗係要問robert兄攞番一兩個錦囊旁身至出發.
咁就包無 啦~~~~~~:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-16 17:24 發表

Klfung兄, long time no see
AM 兄, 最近去左邊樹浦呢????
有去近期熱點ca嗎???

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-7-16 16:33 發表

唔好意為羅左羅拔個錦囊就冇事. 你睇下大笨象下場就知啦 . 佢地happy together in CA都出事 , 祝klfung兄你骨運亨通啦
多謝!! 睇下星期六揸住羅拔個錦囊出發有無運利先~~~~~

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-18 12:30 發表

我原本系想寫DS有得吊媽咪, 點知Ching都知. 勁勁勁:thumbs_up.gif:  
am兄, DS邊度有得吊媽咪? 咩價錢呢?
pm資料給我知呀~~~

引用:
原帖由 mm2005 於 2008-7-18 16:35 發表

選擇權係你手,如果D女OK都唔會趙媽咪啦
可能有d bro喜歡玩熟女呢!! 好似拍av片未到三十果d熟女好正架~~~~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-18 16:58 發表

你講邊個呀?
x 洁,x 圓,定係肥肥地面圓圓果個呀?
x 圓最靚女,x 洁是老薑,面圓圓果個幾牙尖嘴利。
不過我諗佢地唔會做的。
反而有一個姿客幾索,佢肯就好啦......   
robert兄, 你做咩唔比個x 圓靚女電話我.
反而比左老薑電話我, 想辣死我咩??

發新話題