16 12
發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

引用:
原帖由 sunnywong 於 2008-7-31 02:02 發表
深圳去淡水要幾耐呀c兄?
如果唔塞車, 大概係一時小十分鐘左右會到,

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-7-31 01:33 發表
看到最近桑拿街各C hing 都出左好多CA報告,都係多得各版主如羅白c hing,大象等......身休力行,以自身的時間,金錢同興趣,發掘到好多好野俾各C hing 知,自己亦有兩次到過CA,但因有太多c hing 的經歷,所以都唔詳 ...
你選400果d係正確, 300果d質素差好多的.

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-7-31 07:44 發表

多謝師兄出錢出力嘅報告,又多左一位師兄帶動衝出深圳了,而且心滿意足添,等待師兄再寫埋落去呀  
peter 兄, 下次你可以向ds出發~~~~~~~~~

引用:
原帖由 oldcat 於 2008-7-31 08:56 發表

果條街係唔係真名叫"花街"
個個都叫果度做花街, 大部份人都識.:victory:
果條街係唔係真名叫"花街"要等am兄答你.

引用:
原帖由 精算師 於 2008-7-31 09:37 發表

到淡水車資來回 80,桑拿 400 全套,總共大約 500,時間來回 3小時。

和 ca 比較,時間是長了點,價錢又平了一點。
ds 需然車費來回多十皮, 車程都花時間比較多,
但係ds sn 比ca 集中好多, 成條街起碼有十幾間以上,
每間酒店的距離好近, 尼間睇唔岩馬上可以去第二間.
不用花時間去找過另外一間, 相比起ca就沒那麼方便.
而且ds 大部份sn價錢由$260-$400左右全包, 較ca便宜.
當然一分錢一分貨啦!! 不過每處地方都有好或唔好的囡囡,
只是佔既比例多或少, 同埋自己本身的運氣也很重要.

引用:
原帖由 精算師 於 2008-7-31 09:50 發表

多謝師兄指導。
請問淡水有沒 ca 的邪足玩意,和那些好好玩的正足?價錢收費如何?
DS 又真係唔多覺有ca的邪足玩意, 請am兄補充下啦!!

引用:
原帖由 AM 於 2008-7-31 11:28 發表

小弟主打SN, 邪足只去過•月亮宮
之前都有去過, 都唔邪既.
同ca果d好大分別呀~~~~~

引用:
原帖由 陸小鳳 於 2008-7-31 17:58 發表

幾時開返團去淡水呀
肯定好快無位   
我又去, 羅白預埋我呀~~~~~~~~

16 12
發新話題