發新話題

又係ca, 又係第一次report, 希望唔好悶親ching

年ching 你放心wo!! 無論多少report都唔會悶架喎!!!

特別係dg report愈睇愈開心!!

恭喜ching 今次好似玩得好盡慶wor!

按腳你著左底底? 之前做功課做得唔充足呀  定係驚污漕

個技c都玩得好放wor!!

多謝黃金盡慶報告! 期待黃金part2 !!!

引用:
原帖由 光年 於 2008-9-7 14:37 發表

因為我係著多袋果d三個骨褲, 所以咪無換褲囉.

多謝大家支持, 我會係今日出埋個 part 2.
哈哈 我之前都係著果d褲去 又叫換褲會好怪

所以之後著左老牛去0.o

無隔膜好玩d

ching話今日出埋果然唔係隨口講!!

ching骨運真係非常了不得, 落到 坑居然沒戰死沙場還抱得美人歸

仲外送咁多增值服務!!!!

我有時遇到某d增值服務但好僧囉!!!

有時d囡明明我唔係做bj,突然一野擔落黎小弟度 嚇死  

而家次次佢地個咀接近小弟就要有所介備(係就話幫我上奪吹出黎啦 )

好唔鍾意吹2野又, 一係唔好吹-,-

不過ching真係超正wor 多謝黃金靚女好服務report!!!

睇完攪到我又想上去碰下運氣!!!

引用:
原帖由 光年 於 2008-9-8 22:42 發表

其實我想各位ching交流下, 應該係沖完涼先報鐘 ? 定由得d女女自由發揮 ?
黃金4戰:

round 1: 沖左10min,囡囡話唔記得報鍾,沖沖下走左出去後  呢個係258,其他都是198
round 2: 沖完先報,但條囡又呃鍾服務全冇 連火都唔幫我出就走佬!! 結果搵部長入黎小9佢 亦成為2年來我第1個投訴既技師
round 3+round 4: 報左先沖

我之前問過主任..佢好似話冇規定, 佢淨係話玩得開心遲小小走都唔緊要. 不過佢始終唔正面回答我既問題

引用:
原帖由 33 於 2008-9-8 23:54 發表

好似是, 詳情要問robert師兄.
258係bj 無錯 -左coupon 218 真係抵玩到爆

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-9-9 00:03 發表

數學題:
$258 - $198 = bj + 毒龍 + 拔釘(視乎囡囡功力)
拔釘真係未試過  我都想玩下 不過武功了得之士好似都已經離開中原了..隱居了

毒龍都未試過

即係係白蛇島囡囡話開始毒龍跟住拎粒野出黎

我望望粒野   都係唔駛啦

發新話題