10 12
發新話題

新手CA之行第二回~

引用:
原帖由 tiger1225 於 2008-10-31 00:17 發表
上回講到小弟初到ca試足浴桑拿, 居然試了兩足浴一桑拿都未出過一滴, 敗興而歸~~
詳情可參閱第一回的Post http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=60380

返黎之後即刻搵Robert C Hing 拎返個新手 ...
歡迎老虎哥繼續進攻CA!!!
個爭耳妹10分鍾就閃左咁搵笨???????
我采親都20MIN架喎..最偷懶都起碼3個字

仲有你上次果個係推拿, 推拿=/=SN
係CA玩要分清楚先得, 唔似SZ打個機又叫SN

下次抽多D時間去過夜慢慢玩一轉 好回味架

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 00:49 發表

哈哈,你果個皇牌正足妹可能係 !X(....同佢熟左之後,幾好玩架。

果位黃金浪漫式囡囡,賣點唔係個樣,佢個樣好一般,但係服務真係好到加零一!我在 ca 做過無論乜式物式,遇到咁多個技師,服務態度以她最好。 ...
我都有同感佢講緊果個
黃金果個技師真係未試過

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 18:16 發表

我果日有試啵!停電果日嘛! 哨牙部長收平我 $8。
我去果次無熱水囉...不過好彩d水都唔係好凍(天氣太熱)
跟住囡囡話無理由! 平時好小會發生D咁既事! (我有做功課架! 一入來就老點我! )
之後佢一路全程開住個花洒
約50分鍾後 火箭已升空
果然變左熱水喎!!!
不過沖左2MIN又變返沖水....

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-31 19:12 發表

吓! 你地 3條友 撞埋同一日去明 唔係化! 果日咩好日子呀!
我上個星期去 咁岩果排股票市場好靜 但係明豬個場係度炒得好熱

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-31 20:26 發表

E+走一場甚至兩場,都滿足唔到d慾望。
毒癮越來越深!  
我都係呀.......以前係sz一場就好滿足
2場既話成個幾月唔洗再玩啦..

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-31 20:39 發表

E+度來度鐸去,點可以在有限既六七個鐘,走三場,天日既行程仲未度好
如果係我,
開以試下一到步去明 整個98打響頭炮先 約12:30 - 1400
再去黃金按正足再加鍾 約1400~1620 呢part可以回氣同埋一路叫外賣食 $68
跟住尾果part應該仲有好多時間自由發揮, 是但1個場浪漫 sn或邪足.....再慢慢返去搭車

應該可以好盡慶 全部明買明賣項目

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-31 20:53 發表

我仲慘,如果走完兩場之後,未到 6:00pm,又會好痕,要走多場! ...除非個袋已經冇哂$$$$$   
以前細細個聽人講話 比D男人有個錢係身就會身痕果然係無錯既

引用:
原帖由 tiger1225 於 2008-10-31 21:42 發表

其實好細心采哂兩隻耳都應該有二十分鐘既,
其實佢問左我駛唔駛剪手指甲, 但因為岩岩
剪左, 所以唔駛佢剪
諗住幫你采埋手指喎

10 12
發新話題