發新話題

老貓獨闖CA

老貓獨闖CA

睇咗D後生仔出咗咁多報告,攪到我老人家都心思思,所以同公司請咗一日假,果日一早攞住個公事包,同老婆講完GOODBYE,好似平日返工咁款,開始我既旅程,六十幾歲老人家一個人去咁遠玩真係個心驚驚地。
十點幾鐘去到CA,原來條街都好多人,個心都定返好多,行去長安酒店四週圍望吓,跟住去食D野,然後慢慢行去第一個目的地金X島,去到大門口,同個姐姐講話直上四樓。出咗電梯,個部長帶我入房,我就話比佢聽做浪漫式,叫佢帶D囡黎睇。

浪漫式
第一轉已經選中咗件大波妹,條囡除完自己件衫,跟住過黎幫我除衫,佢問我點解做浪漫式唔做皇帝式,我話今日唔想做,佢話想做黎呢度做咩,快面立刻變黑,想摸佢個波都隔手,跟住入去沖涼,做咗個水中X,吹到支野硬晒,就叫我抺身去床度等佢,係床做咗D指定動作,漫遊,BM----最後黎個360度吹,我想想吓好似漏咗D野喎,係呀未做毒龍喎,佢話而家咪黎做囉,佢係手袋攞咗粒糖出黎,吓,唔係用條脷咩,真無引,跟住佢又係手袋攞個電動物體想塞入我後面,我立刻叫停。佢又叫我做皇帝式,話好舒服,我堅決唔做,佢又再面黑,單手幫我按摩,無計傾,算數叫佢快D落鐘唔好住我下一項活動。第一仗失敗,零比一。

邪足+正足
食完個免費午餐,再上二樓試吓奧運寶貝,第一個囡囡入黎,中女,無身材,即彈,第二個入黎,又係中女,不過有身材,可以留底。先黎個脫衣舞,跟住扒係我身上磨吓磨吓,我隻手上山下水,完全無阻,最後環保吹爆,玩得都幾開心,跟住佢問我做唔做套餐,加30蚊加一個鐘按腳,佢仲話可以搵佢或者搵過另外一位囡囡都得,因為聽講D正足妹靚D,所以我話換人。過咗無耐,正足妹入塲,果然後生好多,個樣都唔錯。最後比咗400幾蚊走人。第二仗勝,一比一。

正足
慢慢又行返去金三角附近試吓個間龍X會,沐足有505858係皇牌喎,咁就梗係選58D啦,果然質數好個金X島個D,係六點個時,條囡仲轉台比我睇吓D貓行,見到好多大乳牛,下次一定要教啱時間黎選隻乳隻大乳牛飲吓奶。第三仗都好開心,二比一,全塲完。

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 11:39 發表

老貓前輩,你一日走三場,仲話自已 60 幾歲老人家,打死我都唔信!

金隆賭果 d 浪漫式,似乎真係制唔過,根據統計數據顯示,黑面度與 扒指數都幾高。

以小弟之經驗,在 ca 最好試 「正足」,因為彈性最 ...
雖然一日三場,
不過都係出咗一次,
因為浪漫式條囡囡兩次都係吹硬,
但係又無吹爆, 激死

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-14 11:47 發表

六點都仲系CA做繄,你梗係話比老婆知要加班呃!
話咗比老婆聽, 放工要開會, 唔使返黎食晚啦
話時話, ca d塲最衺要中午12點至有野玩, 晒咗我上午d時間

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-7-14 13:19 發表

仲要八點就無車↙嚘G!
你老婆一打比你米知你系大陸?
我搭七點幾班車, 係深圳食蠂飯, 返到港島屋企都要十點幾

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 13:21 發表

冇法啦,佢地開工時間係咁,你自已上去開返間,營業時間 6:00am - 12:pm 囉,有得做架。
係唔係你帶隊泥幫襯先

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-7-14 14:00 發表

我係咁意收番你十萬九千七鱔稿費。
我終於明白你點解成日有咁錢去游山玩水la

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-7-14 22:04 發表

老貓兄, 浪漫式是包用手出火

加50元可吹爆
我都聽人講過, 不過我見條囡志不在此, 佢靜係成日掛住r開大,我咪費時晒50皮 ,
還定我都係plan咗去玩奧運寶貝, 留返比佢歎好過

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-7-15 03:42 發表
你就好喇老貓師兄  六張幾仲玩幾次  我咁後生都己經..........................
自從深圳打大風, 我都曹咗個幾月加la

發新話題