發新話題

DL 極速12小時之旅(全文完)

DL 極速12小時之旅(全文完)

上個星期本來已經打算同老友去dl tv睇catwalk兼過夜,點知個條死仔遲到變左食sz機餐,極唔夠喉
尋日老細見到 AIG+雷曼 死晒,心情極down去左自己玩,我就 4:55去洗手熄機,5:01打卡落閘收工出發:victory:
心情太好懶懶閒食個tea先起程,去到sz已經6:45,好在趕到7:00班車,同時見有幾個四眼可愛既師兄等車去ca,唔知呢度有無人係其中一位呢
除左開車有少少塞,順順利利 7:5x 就到左 dl唔到1km既地方,點知架車唔知死乜停左係度,唔能係呀   
好在架車可以開返,死下死下咁入左dl,仲慢慢行可以認清沿路 玫瑰、帝豪、大潤發等景點 ,成班人係真功夫落,可以節省少少時間入到去總站,望一望已經8:20,死啦會唔會catwalk俾人簡Q 晒d囡:b_heart: ,留返d 俾我架
快步走入去短短5分鐘已經成身汗,門口見到個鐘已經8:30~~~完了趕唔到,好在樓下咨客妹妹call 「仲有1個客人」,上到去在個阿叔熱情介紹「等埋你先開始」 多謝先!:_n9:
轉入個大廳,成20-30個人係度,不過唔係囡囡係麻甩佬,好明顯一批係大陸佬、一邊係台商,港燦就可能得我1個,邊q個打個spotlight俾我 ,原來係打俾我身邊就大經理,但成班佬就望晒過黎,今日第1個行catwalk既原來係我
全場坐滿晒人都好旺下,個阿叔經理仲帶我坐前排個皇帝位,不過真係好揚下

catwalk其實係正方型大廳 有個長型台打對角線既台,兩邊就35成群有臺有椅坐下,仲會分主任負責1-2張臺既客,坐滿都可以有成40-50人,未開始時就有d 8xx號(應該係$600)既囡係度跳舞,仲有支鋼管俾佢玩下,我入場時已經得返5個係度,唔知選剩定只係得咁多,個人覺得太大隻,同得1個樣係my cup of tea,d音樂係勁大聲,同主任講野係要好似錫我塊面咁

等到8:40左右正式開始,先黎400既1x件,先1個1個出,真係好似model咁,係幾個位轉圈俾老細睇貨辦 (我係大鄉里第1次睇呢d catwalk),睇中就同主任講,會俾支花佢
有2個心急既就行到台下係咁睇(大陸佬 )仲要係好猥瑣,睇中就搶主任支花自己俾佢,個囡囡都未行出個台......我仲見佢好似唔想接咁
仲有1個可能係公司既阿四,幫2個老細俾花,見佢頭2邊岳係咁睇老細既指示,真陰公
有d就叫主任俾花,但有囡囡同時俾2個人睇中,d主任都好努力去搶,其實都好好笑

(休息一下,放心今晚一定出晒)我怕打左成篇之後load唔到要打過,就分段上~~~

第1批10幾個$400,真係乜都有,不過都後生既,但最可怕係~~出黎行既囡囡都係會露腰既~~但起碼有3-4個係水筒腰,真係唔開胃,上面3點式/bratop,清楚見到洗衫板都有2-3塊(不過都好樣既),不過第一轉唔係好多人出手,都應該係想睇多2轉先
第2轉出黎又10幾個$500,個主任又係我耳邊大大聲講,「2q、多d服務、道具」之類,講到我有少少面紅
其實呢班睇黎又唔見有乜好,又係有幾個真係突出d既即刻俾人點左之外,又係有水筒腰洗衫板
跟手又有一堆囡囡一排幾個一齊咁出黎,真係花多眼亂,同好多即時有人點,原來d人黎過知係其實係咁多架啦,加埋之前開始時既$600,有d上左鐘、今日m到、唔肯上場之類,40幾條50囡見晒
全場既麻甩佬差唔多走左7成,又見d囡行來行去都係果d,仲要2個主任一齊黎招呼我,先醒水已經水尾,呢次pk啦

(就快出架啦 )

就係呢個時候,成班囡囡行晒落台邊企,盡最後努力sell貨,係我附近係個好鬼矮,又瘦到無pat,仲要有紋身既囡囡,本來長髮係遮著個胸,郁一郁見到都唔係機場,同剩低全場佢已經係數1數2,就同主任講係佢
不過主任有少少難色~~~佢話佢服務「未係好得」,要服務要好好考慮wor,咁大獲連主任都開到聲插佢? (事後雖然知道主任都係老實,不過佢咁講野真係幫佢趕客即) 同時有個台灣斯文四眼仔又想點佢,而我又1516之際,係2支花面前都係接左我主任果支,唔通我可愛d   (後尾先知果條四眼仔點左佢2次,但又投訴服務唔夠令佢俾人罰$,所以唔想再做佢)
(真係戲肉啦,不過all 先)

入左房,見佢雖然有紋身,但態度都ok,仲要識廣東話,verygood,不過馬上見識真係唔知點做「場規」,叫我自己除衫掛衫,自己就去預備豬肉台同開蒸房
見我光豬左,佢先醒起自己玩緊水點解唔光豬,一除先知係原來好野黎,有成3x C既燈,成個figure咪我最鍾意既「可樂樽」,估唔到前幾日講完,今日就食到~~~
不過見佢走黎走去,對預備工序好唔熟咁,就想去幫下佢加上近鏡睇真d,點知佢就發惡趕我入蒸房 ,唔係有2個紋身就扮惡下話
個蒸房真係好唔得,唔夠氣又唔熱,on99 俾人罰坐監,見佢走黎走去+雞手鴨腳,其實好好笑
忙左陣佢拉我出黎,上台,擦老泥無力既,不過對波係度highhigh下我就真係「七喜」,跟手用梘液就係咁chop小hamger,唔係想打我出黎下話,波堆都未開始wor
好在跟著都上黎波推,但就幾惡咁叫我俾d位佢  ,不過佢先天條件做波推真係好正,我幫佢擦梘液洗乾淨d先,「可樂樽」真係賣飛佛~~~沖乾淨都吹左陣,不過有d凍都係出返去先
上床由佢話事,都係果d服務,不過真係唔到位,應該係佢細路女做野唔上心同係新人,做得a就唔記得跟著做b 就做左c,之後醒起要做返b,個流程就好唔順~~~
做左幾招知道主任點解話佢服務「未係好得」,好在我唔係要求服務為主既人,直接叫佢開波,點知佢話唔得,唔做齊服務會俾主任罰到白做一樣,仲要片晒咀,要我氹佢話「我會講做完毒龍腳指xxyy幾10招啦」講幾次先信,仲陰公過去溝女氹女
跟手又笑口淫淫話報答我,所以要吹爆我,不過唔係應份吹爆1次既咩 ,仲話射前要講~~~即係無口爆即~~~無益我
不過都好啦,出到招先知~~~舌頭靈活吹真係唔錯,不過佢師傅無教點係佢唔記得,硬係差少少唔到位唔會出果個feel,對我黎講就真係好正,佢就吹到口軟同信心失晒,仲話我係唔係食左藥
吹左幾個字都係算啦,做實事,點知先知佢係好野,係被動享受型,fit晒我呢d av男優自大風格,加上可樂樽情意結,上上下下舞足300回合先完場,仲要玩到大家成身汗同佢有少少抽搐,真係返去10幾20歲時既大戰feel~~~
唔知點解我出完仲好似精神左,但時間已經差唔多到啦,無左第2q添~~~佢就好似蛇咁上我身,又有返10幾年前後生時既feel,到夠鐘有電話,佢又醒起好多野未做,算啦,我知點答主任架啦
不過出到去,主任係問「有乜野要投訴」,唔係要咁問下話,我話都好好都係要問多次,雖然佢服務係唔多得,都唔係咁俾位人插架,唔怪得佢話會俾人罰到白做啦

投訴無計傾,就轉問我點過夜,又sell 搵個好服務既 俾我,叫我依家book房,12:00入場後俾間靚房我,其實我都本來打算係咁,就book左房先
出到外面好靜下,不過路闊同都夠光,又唔見有閒人,都覺得安全,係附近行左陣,見到好多人出駛車走,應該係附近人返廠,而附近既2間西餐廳、甜品、足浴都係2點收既,係甜品食左個燉蛋補充蛋白質 (唔敢食燉奶 ),同係tv隔離間士多同個 大波qq囡 (佢真係即場同人視頻qq) 吹左陣水,12:xx上去,下半場開始

入左房,係之前某師兄post左相既張豬肉台會噴水既,黎左2 round 6個都唔係好合心水,都係掛著可樂樽,就點返佢,個主任 都o 晒咀,我都係想追返果q即
佢入到黎都有少少 o 咀,諗著開始服務,不過你做多錯多,同我沖下身洗左d汗 補返果q俾我好過,不過佢話沖澡唔計鐘,就話係張豬肉台玩下先,玩玩下其實好鬼細路女,仲整到我服務返佢做 J 推
之後果1.5小時都係咁玩下錫下插下,domdom就用左4個 (自備既私伙都出動埋),雖然最後都只係出左1次,但真係好似返左去10幾年前同女友玩成晚既feel
3:30佢就lastcall要走,公司規定係要清場既,雖然仲想玩落去,但都係要放佢走,佢走左先覺累,醒下瞓下自己手機嚮就起身趕7:15既車,本來叫左morningcall都無人既~~~
7:15既車,去到梅林8:00,勁多人上公車,可能有好多OL既波餅食,不過我就坐到羅湖,少少塞8:30左右到,計下返到公司成10:xx,都係即刻病好過,早知就係dl 瞓啦

不過駛費就好金,人仔($400+$198) x 2 = 2q,仲有車錢食飯,仲要無service ,諗起都有d on居 ,不過果一刻既feel真係好滿意

建議想過夜既師兄,8:30既尾班深圳車,9:30到dl,先到tv book房(話12:00後到),之後可以去玫瑰之類既玩下、食野、普通足浴,2個零鐘好快過,11:5x入場,catwalk既囡囡都落左鐘同休息左一陣又早少少少選囡,同應該可以爭取過夜既
第2日最好放假 / 返夜,休息時間多少少唔駛趕死,瞓到12:00精神 / 蟲 充足可以去下其他既場參觀下,寫多d報告

(全文完)

kkbbq:好長~長~~~~嘅報告  加15分
字體代為加大  加色

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-18 09:09 發表
多謝詳細報告!
我都幾鍾意哩間,房又大又靚:thumbs_up.gif: 。比我系sz試過$338房費仲好d

如果個囡囡d服務,未係好純熟,d主任係會話你聽。我第一次,就係咁聽佢地話, ...
個囡囡應該唔止唔熟d服務,係唔係好想做服務,所以如果佢係倉囡可以過夜 就會好玩好多
而主任應該係有d針對佢,佢話上個星期前前後後俾人罰左$2000,差唔多白做咁濟

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-18 09:09 發表
多謝詳細報告!
我都幾鍾意哩間,房又大又靚:thumbs_up.gif: 。比我系sz試過$338房費仲好d

如果個囡囡d服務,未係好純熟,d主任係會話你聽。我第一次,就係咁聽佢地話, ...
乜有木桶玩既咩 ? 乾唔乾淨架 ?
多功能椅問過,d房剛好 full 晒 wor

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-9-18 17:43 發表

我上次間房有個木桶,好乾淨架!唔記得玩!
有無玩空飛呀?
空飛要$500既囡囡,同間房好似要$238果隻,我寧願多張椅玩
我甚至用豆弄、酒吹都無玩,只係用冰水、暖水

完左第1q,係木桶抱著囡囡應該可以好快回氣 下次要返間玩下先,最多帶埋支細滴露去

引用:
原帖由 pandahui 於 2008-9-18 21:08 發表
DL TV 日光日白去過一次, 不過真係食唔落呀 ! 加上個邊真係好悶, 無咩野玩 !
我第一次去係下午 3:xx到,見到前後12個囡囡,係最後一轉600果批先3個都係正野,之前仲以為係用身材樣貌分級
今次去到睇左40-50條囡,各級都有好野、衰野(600都有一半係 ),應該係以身高同服務去分級(我囡囡話自己又矮又唔好服務所以係400),如果似我鍾意細粒同唔重視服務,$400之中應該會搵到唔少好野

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-19 00:38 發表

唔係. 上次見果個810. 真係正到dum一聲. 不過我到依家都未試過:smile1: :smile1:
我第一次果個 *%@,夠高又perfect figure (36c-22-36),應該係直情卡通4仔先見既身材,開始都以為佢係整既,但上手既手感真係一流,只係樣普通左d同服務太過iso

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-9-19 09:18 發表

你講得好岩. model服務真係一般. 因為佢地買點唔係service,係身材, 相頭 ....呢樣野. 你去到邊度邊個場都會係咁:smile1: :smile1: . 我係ca玩咁多次model. 都係咁. 不過同佢地玩你同佢交流下. 有d"灰"同佢做果陣真係好正架
我今次就係死係呢度:_n1: ,咁就成個月經費用晒:_n5: :_n5:

發新話題