發新話題

淡水花街尋找傳說中的波霸(30/7 個人遊小報告)

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-7-31 01:33 AM 發表
看到最近桑拿街各C hing 都出左好多CA報告,都係多得各版主如羅白c hing,大象等......身休力行,以自身的時間,金錢同興趣,發掘到好多好野俾各C hing 知,自己亦有兩次到過CA,但因有太多c hing 的經歷,所以都唔詳 ...
能夠幫到88 C兄, 真糸小弟出report的动力

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-31 09:26 AM 發表

個個都叫果度做花街, 大部份人都識.:victory:" />
果條街係唔係真名叫"花街"要等am兄答你.
果條街係真名叫"花街"

引用:
原帖由 klfung1031 於 2008-7-31 10:19 AM 發表

DS 又真係唔多覺有ca的邪足玩意, 請am兄補充下啦!!
小弟主打SN, 邪足只去過•月亮宮

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 02:21 AM 發表
唔好意思咁多位收看的大大,因為頭版過左1440分鐘無得編輯,所以要在呢一度繼續......

話說上回做完豬肉檯服務,js 報鐘,開始服務,老實講,呢種服務就係做大爺服務,上次去甘記浪漫時已初次嘗試,今次就更進一步 ...
sinnid 兄, 爽吾爽呀, 尼D先叫service 呀

DS 最衰的地方, 就糸番尼用左好多時間

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 12:43 PM 發表

AM大大~你係咪話回程呢? 我覺得回程都可以接受...因為返深圳那part一定有小小塞車...

不過話時話,如果講搭車比較,就去ca 較舒服,去ds 要要經過深圳好多個區,不過去程架車經過跌吉網d人話成日去的沙灣,& ...
回程深圳有兩個地方会塞車, 第1個糸到水庫條單線,  第2個糸到瑪也城等入大巴站.

去ds 一定經過沙灣, 因為沙灣有客

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-1 12:44 PM 發表

c hing 經驗都幾豐富喎~~~俾多d 料呀~

點樣做爛哂法呢???  
你去過CP 就知

sinnid 兄, 你上个礼拜有沒去DS 呀?

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

引用:
原帖由 sinnid 於 2008-8-13 11:04 AM 發表

AM 大大~~~上星期初去左一次返卓, 之後無再上去喇....雖然消費比東莞平, 但係都唔可以成日去, 時間係一個問題, 自己要揾野做又係一個問題...

AM大大, 睇隔離網有一篇去珠海的~係咪又係你大作呀?? 文筆 ...
係小弟的珠海自遊行大作

係邊度有免費澳門船飛送呀?

溫馨提示:快快樂樂上大陸平平安安回家來

發新話題