11 12
發新話題

試了益記*#

試了益記*#

今天到冇セ人...call了*#...樣85分 body95分唔肥唔thin....高度5呎六左右...好過那些港姐多多聲..part one摸骨30分...part two交足戲做半套95分上下其手無曬太極:good2: 和她傾計有些似以前益記**feel ...即前紅森林**  現老地方!%号.....涗話不假...能夠談天說地..說話並不花巧...可以番卓:thumbs_up.gif:

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-4-21 23:13 發表

收數兄,參考書有冇益記優惠卷?
做完都有比但掉了費事留低証據

現在返早....下次目標新王朝!!号

[quote]原帖由 發仔 於 2008-4-23 00:10 發表

收數佬師兄,
你既然係紅森林**( 現老地方!%号 嘅Fans,
咁你有無去老地方搵佢呀?
如果佢肯開大或半套嘅話,
我都有興趣去同佢聚吓舊喎....
[/quote就係唔肯開大由紅森林去了老地方

引用:
原帖由 發仔 於 2008-4-23 22:47 發表
[quote]原帖由 收數佬 於 2008-4-23 21:23 發表

[/quote就係唔肯開大由紅森林去了老地方

佢响紅森林唔需要開大咕喎,唔通改咗制?
佢 ...
她說紅森林請了好多中女開大.... 影响本身個場質素而少了生意..於是去了老地方

[quote]原帖由 發仔 於 2008-4-24 23:44 發表

講開又係,睇紅森林廣告又真係好多中女喎.....
咦,你同佢都好熟咁啵.....  [/quote上得這板耐的人都知我同她熟拉

引用:
原帖由 土撥鼠 於 2008-5-6 01:12 發表
老地方!%不錯的, 上星期食過番尋味, 但她現在已不開大了。明天再去!
你上次寫**過劇本好似未埋尾....期侍

引用:
原帖由 大傻 於 2008-5-14 12:26 發表

哈哈!我都蒲頭,各位好?:victory:" />
**好耐冇搵過,係時候再踫頭,希望佢仍然咁可愛。
果個劇本想起真係精采,回味無窮!
骨女之中肯定**最好...即老地方!%:victory:

11 12
發新話題