發新話題

^^ 越來越索

^^ 越來越索

大家覺唔覺得 ^^ 瘦髐S靚 !!
睇見都流口水

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Lvan 於 2008-4-24 13:38 發表
喂.....c兄系66來wor
Sorry!! correct already! thanks

引用:
原帖由 ilovesz 於 2008-4-24 18:26 發表
face okay but service is not as good as others in this sauna .
Really, any unpleansant experience that can be shared with us?

但從另一個角度睇,若果贐MB298喱個飛機價出發,則喱個囡囡鬘~表,身材都係高質,必定是首選;服務方面,我同意有師兄的講法,是比較平淡,但還可以接受。
同樣以喱個骨價,我試過到奴山搵囡囡,但希望越大,失望越大,現場囡囡所見,不外如是,再加上無遮擋大窗,囡囡十分拘緊,早知如此,還是找返靚靚^^有保證

引用:
原帖由 woo368 於 2008-4-30 05:07 發表
其實多年前竹園係我主場,雖然是貴過出邊瓥鶠A但我鍾意這間場的原因齋機,無一套半套,所以唔會遇到臉黑情況,但有好多BG熟左後會有半套醒你,我好懷念以前的8號及12號(已經無做所以我先打出No.版主唔好鬧我),由其 ...
可惜的是 Woo 兄所題及的二位佳人我都沒遇上,不過在這兒我還是留有美好的回憶,例如^號 (已經無做),還記得初到此處,正是找這位美女,亦是她讓小弟初嘗尋巫探祕之樂,雖然這都已成歷史,遇一回想,亦自得其樂。

引用:
原帖由 kodave 於 2008-6-3 19:40 發表
靓就靓!不过太贵了!
又要平,又要靚,好難搵喎,師兄

發新話題