14 12
發新話題

南山破處~完

南山破處~完

剛回到家,老友要去深圳口岸附近剥牙,問我有無興趣陪行
無問題,10點出門口,攪哩攪路,過關有D小插曲,無左好多時間
都攪到11點2、3.........坐巴士,係站頭有人係咁派傳單,今日先苦後甜經歷開始
左一間右一間,唔知點揀,又唔想俾佢地煩,於是話諗下先啦,
不過點都係要去左牙醫診所先,之後老友攪掂都1點半,之後行返去後面o個間唔知咩客家酒樓醫肚
ok好味,唔貴,飽肚之後,拎返D傳單商量去邊間,睇黎睇去得o個間咩"(3個金)海",睇傳單D房唔錯
去到......每間房有獨立廁所,不過係好舊好舊,勁似鄉村o個D樓房咁,女就睇極都睇唔o岩,又等得耐
個男主任又勁唔耐煩,當我地話走,態度勁差~~~
或者我要交代一下我所謂睇極都唔o岩係咩意思
話說o個到有4個餐,200蚊以下有hj(138) 波推 198,200蚊以上 半套258 全套 4xx
兩批女,我地3個叫佢帶D女上黎睇下,佢話要事先講200蚊以下定以上,
之後咁我話我要200蚊以下,叫個揀200蚊以上,咁睇下兩種女o既分別,因佢話200蚊以上靚D
你老x...........佢帶左年中年大波肥婆俾我,我話我會好難受,佢話揀波推,梗係俾大波你啦,仲想點
之後再睇埋老友200蚊樓上o個個,其實都ok,不過我地有福同享,一個唔o岩都走......
個主任都愈來愈差,哼,走咪走...........用傳單呃人黎,真係抵你無生意

之後就睇中左係藍山區o既目的地"好吉利"
一入門口似返間正常o既桑拿,累似三沙一水格局,
廁所感覺唔好,locker原本係木o既鎖匙locker,夾硬改左電子鎖
直覺肉酸加唔穩陣................哩到個locker仔有D唔鍾意佢
話說,正常有衫有換架嘛,佢就收埋晒,一抹完身,行出去
佢就即刻拆緊即用即棄衫,我以為間野咁捨得使錢添,點知原來要5蚊
5蚊o者,算數,著緊條褲,後面一個又係沖完涼o既丫叔自動自覺開個locker櫃拎場d衫
佢肯定係熟客黎架,睇到咁O既情況,又少少覺得個LOCKER好Q討厭,我唔係自在o個5蚊呀,
不過係唔係有義務同我講聲有衫仲唔需要收埋呢,
算,入房,途中開住門等技c,有嫩口有中女,
我就輪左個廿到尾,之後佢話拿東西入黎,放左係電視上面,有o者喱,一支好好o既ky,一杯水,一盒野(一陣交代)
骨就無咩點揼過,係咁鍊腳r下我下身咁,大約半個鐘到後,佢掛野遮窗.....心諗到戲肉.....yeah
轉身訓,玩body,將ky搽全身,衰在唔係水床,唔係我會更興奮,完左body部分,佢跪左係我雙腳之間再落ky....r我pp
突然一下手指隊左落我c眼到,算,俾你玩一野咁大把,過左又唔夠30秒又黎一野,不過哩野好奇怪,會震,
哩一下終於諗到盒野係震蛋,咁樣俾人破左我處,唉......
之後更大悔辱,(大家有無睇過a片o既按摩院o個D,咁就會容易想像到我下面D景象)
佢要我好似狗仔式女角咁趴係到,一路用個波摩我pat pat,一路係後面摔我,
佢又突然叫我pat pat坐低D,咁就好自然條o者o者係佢雙腿之間(此時佢已跪左係到)
加埋ky o既效果,佢又用手扶我pat pat側邊,前前後後咁push.........係我大脾"sir"左兩分鐘,頂......忍唔住走火....
佢仲鬧我.........(唔係鬧我射晒落佢腳到),係鬧我"沒有我批准,誰給你射",天呀,我無辜辜俾你破左處又俾佢笑.....
不過再過多幾個字,好有風度幫我升多次空,,,,,,,,,,真係好有體育精神........
完了..................多謝收看
睇唔明,先講聲唔好意思~~~
最後,個fd仲玩埋乳交柒,佢話射晒落條女個波都無咋型
價錢同港濠一樣,我應該會再去,睇下有無全套,係深圳灣過關,相比起我係落馬州過關更快更便宜

引用:
原帖由 骨總 於 2009-10-31 02:04 發表
mingho去到南山咁遠玩既
而家開緊工,打唔到第二part @@
今次玩到走火 @@ 俾個女魔頭攪掂左 @@

引用:
原帖由 babycry1 於 2009-10-31 14:16 發表

等c兄下集
打左啦~~~嘻嘻

引用:
原帖由 pantsu 於 2009-10-31 20:52 發表

果邊點會冇, 大把啦 !!
我都知道,但哩個場好鬼得意.
先講我條技c,底褲幾高,但3角位cutting似粗線t back
個fd o個個--孖煙通
再另一個fd -- 褲內有褲 @@
即係有無野攪 @@

引用:
原帖由 ieong007 於 2009-11-1 01:37 發表
我又想被破處同侮辱下, details addres ar , ching
唔識一個post回覆多人
地址係南山區南新路南山市場(德林門診部旁)
不過其本出左深圳灣關口,佢地都有人係到拉客 @@

um.......不過,張傳單有分單同雙鐘價錢,單就係198(70分鐘)
雙就係278(120),因我o個日朋友有事要射完就走,起鐘到出房o岩o岩好一個鐘到
所以我都唔係咁清楚198,係幾多分鐘,個男主任剩係有咩服務同價錢 @@
最好入房之前問清楚 @@

引用:
原帖由 Dop 於 2009-11-2 02:40 發表

C兄可否PM場名比我,我怕過左關比人拉左去其他場
我上面講左兩間架喎~~~你講邊間呀 @@

引用:
原帖由 didit 於 2009-11-2 09:14 發表

好似佢玩你多過你玩佢。
佢最尾都有問我﹝爽不爽]
我只有答佢 [哪有女生被強姦完後,會跟個強姦犯說"爽"]

14 12
發新話題