發新話題

福田口岸骨場消息--- 轉載

睇唔明~

係咪即係換咗老細~

火鍋城去過幾次~
$118中式雙鐘(90分鐘)+兩個大堂項目~
我覺得ok~
近關口~方便~可一試~

今日又去黎~
同上次一樣~
按中式好像有點變了~
按得非常深入~~下下到大腿根~
上次手多多~技師沒抗拒~可抽水~
技師亦有伸手入褲內反抽我水~~

不過她非常緊張不斷地望住個窗~
所以摸了一會就..鳴金收手~

奧運會場就去過兩次~
真係好似好豪華咁~

咁豪華個場一定要咁上下收費~
無乜減價空間~

有人會認為值回票價~
但我覺得呢類人唔會多~~~
恐防係死路一條~
過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 tt234 於 2008-5-12 08:21 發表
聽朋友講,水立干要做到全亞洲最豪既場,但班bg連皇室既級數都無,點夠人fight.
另外一個場,一睇就知佢做唔長,場地大,但裝修老土.
假大空~害死自己~

我覺得呢個場ok~
可以咁講....走平實路線~~~

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-12 08:33 發表

火煱城有水抽就可以一試
不過我諗要好好骨運先...........   
其實我試過兩個BG都有得抽水~
一個新黎做~
一個做得比較耐~

比較耐嗰個仲放~
拉低件衫推開個bralinlin都得~
又可摸妹妹~~

不過我覺得佢有啲"花痴"feel~
搵咗兩次就無搵lu~

引用:
原帖由 超貧王 於 2008-5-13 00:23 發表
其實我幾喜歡火鍋城,雖裝修老土,但房多,可以在房過夜,而夜晚去比較靜,日間就C9多....
我都係~差唔多一個禮拜去一次

我未試過過夜~
通常十點就走人~
嗰時通常都已經好少人~
有次星期日晚十二點幾坐專車走~~~
嗰場都少人~

嗰場一路都標榜睡眠區~
我一直以為過夜一定要瞓睡眠區tim~

可以喺房瞓~
咁可以考慮玩過夜喎~~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-13 00:38 發表
咁........火鍋城消費如何 ?
計埋捉鼠 ......
我通常~$118中式雙鐘+兩個大堂項目~
幾抵玩~

我無捉過鼠~~
因為部長服務員好似巡得幾厲害~

兩次都係我摸吓佢波仔佢摸吓我袋仔就算~~~
仲要係摸吓縮吓就算~~~

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-13 18:51 發表

花痴當遇上  鹹皮蛋 鹹羅拔 鹹蟲蟲  鹹大象
咁佢喱餐就飽喇  快D pm 比佢地啦
無諗住再搵~
唔記得號碼lu~

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-5-15 20:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=704059&ptid=52206][/url]

fuliyn C兄, 會唔會谷住谷住跟手去第度解決
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-15 20:47 發表

會!立即去廁所"親手"解決
死火~
有兩次真係按完即刻衝咗入廁所~~~不過係疴屎~~
囡囡會唔會以為我真係入去自己搞掂呢~~~

發新話題