發新話題

嘉豪都城一遊

久別羅湖~
今日重遊~~

試試老鼠勝地~
可惜失望而回~~~~~

最重要~
原來我去嗰間房就係.........女賓推油區其中一間~
牆角真係有.............

不過我中午時份去~左右房都有人~~
人氣旺盛~~~~~~~~~~~~
安全返歸~
過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-5-26 06:54 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=706931&ptid=50930][/url]

吓,fulin師:我地琴日幾條鹹友都幾開心啵 你幾點响大堂呢?
3點左右喺大堂按腳~
鹹友好似見唔到~
淨係見到幾個c9
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-26 06:56 發表

原來係你  唔怪得我上街街有人望住我
我真係有見到個人係度上網~
睇唔真係咪師兄你喎~

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-5-26 11:46 發表
peter仔, +蠔架校車是否好很難遇上, 走時無校車未要打的
引用:
原帖由 robertchan 於 2008-4-8 00:27 發表

- 等廠車不如等運到,等得到就是時運高。
版主有溫馨提示~
所以我都係下午去~
走時未天黑~
行去搭大巴走都叫做安全啲~~
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-5-26 19:45 發表

時間都好配合喎  早知say個hi啦  我都係對你個樣無乜印象
引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-26 22:04 發表

我有印象!

當時我上緊網,我就在他隔離!佢見我 login桑拿街,我即刻"超"住佢,佢即刻冇望啦,不過對"射late眼"依然偷偷地望住我。。。

我而家做緊拼圖拼返佢個樣出黎,一陣 post 上來。:haha ...

nono~~
誤會哂~
嗰個應該唔係我~
我只係上房時經過見到有人喺度上網~~~
你地睇我唔到既~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-5-26 23:40 發表

.....嘩.....超住我果個香港人,好 man 好靚仔啵,噢,可惜唔係師兄!

尋日都唔知點解,+蠔爆到七彩。

同我按身果個「是但」,好醜樣,佢同我推背唔夠 25分鐘,就捲起褲腳幫我做做腳辳機,係用腳辳同 ...
咁可以肯定.....嗰個絕對唔係我~~~

話時話~
之前聽講嗰度啲服務員好遲鈍~
叫嘢飲十世都唔到~

嗰日去~
我一伸手~就有個女服務員放低手上工作~
即刻走過黎~
:good2:

我:按腳(國語)
服務員:咩呀?
我:按腳(廣東話)
服務員:飲咩.水果