11 12
發新話題

無厘頭大熱場 + 不滿新美姿報告

無厘頭大熱場 + 不滿新美姿報告

近排有個場無厘頭大熱~~
好多新紮師兄都話好得~~~

鬆腿又掂到JJ~又比對波你睇~~~
但又無號碼提供喎~~

但又有一個好熟口面既師兄都話試過又好得~~
今日有時間就去試一試~~

下午兩點到達現場~~
前台好多人十幾個服務員~~~
LOCKER又好多人~~又十幾個服務員~~~

沖涼位設計唔錯~私隱度算幾好~(雖然我唔介意展露我健美既身段)
每格除咗例牌有洗頭水護髮素梘液~~仲有一支洗面液~~

濕蒸唔知係咪喺正洗手間隔離~~
有好大浸"怪味"(唔係味)(似綠水味)~~
:thumbs_down.gif:

乾蒸自動加水設計~~熱到飛起~:thumbs_down.gif:
見幾個骨友入黎唔夠廿秒鬆人~~

到大堂~~好多人坐滿哂咁滯~~
搵唔到位~~想搵個服務員幫下~~
好難搵~~咁大個大堂好似得幾個服務員咁~~
終於比我搵到個人搵個位比我~
但我要非吸煙區~~
佢就話喺樓上~嗰邊上~
我轉頭望邊度上呀~
再轉頭佢就已經走咗去~~

到上一層~~
又爆滿~~~~
有無咁旺呀~~~
又好辛苦搵個服務員搵位比我~~
終於坐低~~
當然要試傳說中既鬆腿啦~~~

叫完之後~
幾分鐘後聽到後面有人講~~
鬆腿按腿都沒女技師了~你們跟客人說一下~~
可是一直沒人跟我說~~
等了二十分鐘~~~
技師終於來了~~
樣子一般~
身材一般~~
領口鬆動........
但......先拉好(高)衣服~
然後按幾下大腿根~~~
然後就坐下來按...按.....按........
然後.....例必說(十次十次都會有技師跟我說的)
技師 : 你是每天都鍛鍊的嗎???
我    : 不是......那有哪麼多時間~~
          我只是每天上班工作最少站十個小時吧了~~
技師 ;
我     :

然後~~
按大腿根時....真的會輕碰小fuliyn~
然後問我大腿累點還是小腿...
當然是大腿囉.........

然後一直按.....
到最後.....波邊都睇唔到~~~~~~

然後~~
上房~~~
按燈很快就有服務員跑過來幫忙~~
可是安排上房又等了十五分鐘~~~~~~~~~
然後上一層~
後面跟著一男一女~~
服務員:你們先等一會...現在沒房間...
女的坐下來等
男:無房唔好叫我上黎啦...下面有電視睇嘛~係呢度等?!  然後...#(%*^**$^#**#&*

然後我就順利入房......

埋單~
$118(中式)+48(鬆腿)+17(加一)+20(小費)+50(小費)
總數~
$253
對我黎講都算貴~

不過同跟住去既新美姿比~
就相對變得好抵~~

新美姿~

晚上七點半到~
前台又係好多人~~~
更衣又係好多人~~~~~~
大堂都係好多人~~~~~~~~
好辛苦先比我搵到個位~~
兩個吉位~
我坐一個~~
跟住就有個部長黎問我幾多位~~
我話一位~
佢又問食唔食煙~~
我話唔食
佢走開~~
跟住又走返黎問我幾多位~~
我話一位
佢話可唔可轉個位~
後面兩個客一齊~
無問題~
你有位轉比我就得~
點知佢帶我去吸煙區~~
我話我唔食煙ga~頭先你問咗我啦~
佢話呢度無人食煙~
我指住個煙灰缸(有煙係度)即 <-->(尸+吊呢個字自動過濾咗) ~~無人食煙~~(我好少咁樣出聲人最多都係黑面)
跟住佢唔出聲走左去~~
我就跟住佢愈愈大聲~~
佢:我依家再搵個位比你
我:點解要我企係度等....我一個人唔係客呀....
佢:唔係....我搵緊啦
我:搵到幾時呀...無位我唔比錢換衫走~~
佢:有.....呢度都唔食煙ga~~~~
我無出聲怒脾佢~(嗰度無電視)
佢知衰又話呢邊有.....
終於搵到.......

坐底~按腳一般~~
但最後有熱石袋敷腳~~
我最鐘意敷熱石袋~~:thumbs_up.gif:

入房按中式~~
水準中等~

埋單~
無會員咭~
唔知有無加一~
總數~
$233~
$118(中式)+20(小費)+50(小費)
即係按腳要$45~(如果無加一)~

咁樣計~
鬆腿場相對就好抵玩~
場新啲~靚啲~~~服務都好啲(相對新美姿呢間場黎講)........

要我讓個位出黎唔係問題~
但無理由你無位比我要我讓個位出黎~~~

所以總結~
新美姿無下次~~~~

因為風頭火勢~~最近專訪大場~~~
鬆腿場可再試~
鬆腿掂JJ技師-->   **(

發洩不滿報告完畢~
多謝收看~

辛苦晒fuliyn師兄  走兩塲無得    仲打咁大篇嘢   加20分:good2: :good2:

過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-6-23 01:51 發表
有次我行到入去新美姿 ,人多 , c 9 多 ,嘈吵不堪 , 即走 !!
近近地未試過就試吓~
我入去時都好多人........係度等埋單~

我見到咁~
以為都走得七七八八~~
點知去到大堂........................
有無咁多人呀~~~

引用:
原帖由 lawmann 於 2008-6-23 02:11 發表
幾多人blacklist冇用
奈何個場依然咁旺
真係好旺~
又唔平(無會員咭計)~

唔通個個買哂會員咭~
好抵玩.....

除咗近~
真係諗唔到有咩優點~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-23 12:26 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=716705&ptid=54152][/url]

新 x 姿向來口碑都麻麻。
同是C9場,要就腳,我寧願行過小小去華僑酒店 5/F按中式,舒服好多。  
惠康去過幾次~
正骨的確:thumbs_up.gif:
引用:
原帖由 sunnywong 於 2008-6-23 12:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=716707&ptid=54152][/url]
太旺既場生意好到唔憂做服務反而差.
引用:
原帖由 CHB 於 2008-6-23 12:58 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=716718&ptid=54152][/url]
最怕多人場,anyway, thx for report
引用:
原帖由 fatking 於 2008-6-23 13:18 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=716728&ptid=54152][/url]
最怕多人既c9場
我都怕~但去之前無諗過多人到咁~
引用:
原帖由 herman 於 2008-6-23 13:32 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=716740&ptid=54152][/url]
好多年冇去, 人多唔好玩, 又唔係特別平
去完呢次~真係有人請都唔去~~
無謂搞自己
引用:
原帖由 Bgor 於 2008-6-23 13:49 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=716750&ptid=54152][/url]

新尾支blacklist都無用, 因為C9不上街街網的, 她們通常聯群結黨而來.
羅湖商業城果幾檔盲乜盲物情況相同h:" />h:" /> .
想近我會去海利華水療, 一出關口轉左坐golf car 即到.
雖然也是C9場, 但是靜焗D. 比較少 ...
呢間都去過兩次~
第一次新開時去~
第二次上個月去過夜~
夜晚十一點幾~
大堂無乜人~
坐低諗住叫宵夜食~
部長同我講嗰邊有自助餐食~:thumbs_up.gif:

過夜都幾好~
好清靜~
引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-23 20:53 發表
師兄咁就玩左五舊   仲波邊都未見過    可憐

鬆腿場去吓都ok~
間唔中豪一次~~

新美姿就真係唔抵~~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-24 00:16 發表

嘩~~~勁!:good2: 功力深厚。

搵機會請你出下報告推介下正骨場。

我出啲報告都係長篇大論.......亂咁寫~~

版主出既又詳細又清晰~
仲有埋溫馨提示....

咁先至係.....有用既報告~~

引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-6-24 00:27 發表
新美姿, 係我三年前踏足深圳SN 的場,

重係我第一次沉船之地.

星期六, 日和假期千其吾好去, 人太多, 多人過街市, 所以服務也相應地差.http ...
我都係睇到師兄下面個回覆先去試試咋~
都幾得~
不過對我黎講算貴~
只可間唔中豪一次~
引用:
原帖由 bbcc2200 於 2008-6-20 23:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=715879&ptid=54048][/url]
我去過水都很多次鬆腿, 發覺這裡鬆腿技師有三類手法,
第一類技師 : 上衣很鬆身, 鬆腿全程(。)(。)給你睇哂, 按摩時按得很上..

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-6-25 19:25 發表

水刀,係咁意去鬆一鬆條大腿筋,最平都要二百幾,貴過邪場。  

消費$48就可免桑拿費~
所以鬆個腿~

$48(鬆腿)+$5(加一)
理論上$53就可走人~~

話時話~
今朝打風~朝早唔駛返工~
偷空又走咗轉~

地鐵福民B出口~
有個門口有樓梯上去大堂~
完全唔駛冧雨~~
:thumbs_up.gif:

本來想試*%)
有個師兄話佢幾得~
不過沒上班~
就試返上次嗰個~

諗住點鐘會好玩啲~
點知都係輕掂JJ
一樣波邊都睇唔到~

跟住入房做中式~
黎咗個高妹~
按到一半去個洗手間~
企埋佢身邊~
我諗佢有172cm

係我見過最高既技師~~
樣都幾靚~~~
按得都唔錯~~

今次食埋個炒飯~
三舊水埋單~~

引用:
原帖由 rayhk 於 2008-6-25 19:33 發表
個服務員痴線, 人地唔食煙仲帶人去吸煙區
所以我先咁興~
佢仲要講話"呢度"無人食煙~
真係吊得少~~~

11 12
發新話題