9 12
發新話題

初捉 蝴蝶

謝謝報告~

師兄可唔可以PM 瑤族技師號碼過我呢?
35B都幾吸引~

我之前試過兩次波推都係微波少女~

THX~
過去...最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師~~
現在...專訪大場~只按中式~~~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 02:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702734&ptid=52276][/url]
今日去水圍食完 lunch ,再行過去 butterfly , 就係 水 x 間隔離 , 門面一般 , 當然無 水記 咁豪裝 , 幾平實下 .裡面設施之前有 c 兄講過 ,  特別一提係張活動休息椅 , 的確幾舒服 , 不過成個大廳 , 廿幾個位 , 連我只得四個客 , 好清靜 , 同地點有關
我去三次大廳都係得兩三個客~~
不過都係中午左右~~
技師話晚上會多啲客~~
不過我覺得靜靜地幾好~
引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-11 08:02 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702783&ptid=52276][/url]

35D must be even more fun !

Your quote is '最愛中型場~ 最愛中女(大波)技師'. Butterfly is 中型場 but this瑤族技師is not中女enough
世事豈能盡如人意呢~~

有35D就最好啦~
無就35B玩住先啦~~
引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 13:01 發表

小鳳 兄 , 上次有否用 vip 房 ? 唔一定開大先至可以用 .
有啲咁既事~
我都無用過VIP房~

我今日又去黎~

上次個中女技師按腳~
今日問我:等陣做咩式?中式泰式...港式...?!
我:你懂按身嗎?
技師:懂呀~~

到尾聲~再問要點她按嗎?
我本來也想試試~中女應該玩得放啲~

但原來她只可做中式泰式或...港式
我想做蝶式...所以算了~

我覺得蝴蝶好像有點變質了~
上房~
我做蝶式~
部長問了我兩次要不要試試半套或全套!?
我說不用~
然後他說要VIP房嗎?
我說好~
然後...我就忘記了點瑤族囡囡~~~

然後技師來了~
他問我有試過半套或全套嗎?
我說沒有~
她說她不會做半套或全套~
那就好~

但過了一會又問我為甚麼不做~
更舒服啊~

過了一會~
我隔著底褲摸摸屁股~
被拒絕了~
囡囡:好癢啊~會想要啊~~要不...轉全套好嗎~~~

完事走人~

埋單~
$258~

多少??

$258

我 : 點解?!
頭先個柒頭部長 : VIP房要加錢

依家先講~

講真$218都唔算平~
如果VIP房要$258只做個蝶式我就覺得貴~~
而且今日個技師又一般~~~

下次再去試試中女技師港式手勢掂唔掂~好唔好玩~

如果唔好玩就要跟蝴蝶闊別一會~~~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 16:22 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=702876&ptid=52276][/url]
我都係咁話 , 好似 hk$ -人頭湧湧 ,俾你坐到個位 ,又要等房等技師 ,
我都幾 like butterfly , 如果管理及飲食有 d 改善就仲好 !
不過幾驚佢唔夠生意會褶埋 .

佢絕對唔止 35 B ! 年齡 - 25 , 對你應該幾唔錯 !
係都唔出奇~
之前健康年華又係無乜生意~
跟住水芙蓉都應該係~~
依家蝴蝶泉~技師話夜晚生意好啲喎~
但我去幾次都係得幾個客~

睇錯咗以為得35b原來有35d~

最衰個柒頭部長搞到我唔記得點佢鐘

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-11 23:39 發表

點做 ? 字面已經好清楚 , 再詳細 d 就係囡囡趴在床上 ,我責住佢 ,條 jj 攝正股溝中間 ,慢慢磨 , 慢慢加壓 , 對手就穿過前身 , 輕輕捧住對 35 D 揉搓 , 手指頭在雨雲間穿梭 ,頭部貼住佢塊面 , 不時含下耳珠 , 不時 ...
好正~

我未試過有囡囡比我咁玩~~

引用:
原帖由 nt-fbi 於 2008-5-12 01:13 發表
蝴蝶我也去過缳生環境差locker 態度更加差
幾時既事?

我覺得都唔算太差~
同一般 / 邪咁上下

我去幾次都幾好~
一般LOCKER既服務都會主動去做~
走時都會主動問駛唔駛坐車~

我今日去其中一格沖涼~

入面得一支沖涼液~
我沖沖吓~
LOCKER仔主動拎支洗頭水過黎~
仲差啲跣親tim~

總括黎講我覺得ok~

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-5-12 02:27 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=703043&ptid=52276][/url]

not consistent  !!??
我覺得佢其實會做全套~
開頭話自己唔做~只係"懶""驚貴"~
或揀客黎做~

因為後尾一直不斷地~想轉~
又話小fuliyn好"漂亮" (嗰時都係軟皮蛇)
一陣又話好大~做的話好舒服~一定好勁~好想試~~~

又問我有無試過全套~
我: 有....無.....
囡囡:
我: 在這邊沒有在香港有~~
囡囡: 為甚麼在這邊不試呢~好舒服的啊~~試試吧~~

一直係咁講....
我當然都係堅持.........
佢都無黑面~
只不過有點煩~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-12 23:49 發表
呢隻蝴蝶仔我之所以話佢 D 管理要改善....
無制服 - 上至經理, 部長 ...西裝都冇套
              下到洗腳技師 , Locker 亦冇制服 ,
沐浴間 - 衛生還可以 ,我當天用個格,
              洗髪水沐浴露都放在地上 , 原因個架爛左 .
上鐘時間唔應該要客人等咁耐 ,
食物無任何菜單 .只提供飲料 .
大廳廿幾個位但只得一部背投式電視 .
房間電視只收到大陸幾個台 , hk 台一個都收唔到 .
呢啲有無我無所謂~
呢個千祈唔好有~
我點開嗰個鐘意著低胸便服~
打水按腿按手都跌對波出黎~~

入房等好耐??
我去幾次都係等咗三數分鐘~
可以接受~
我本人好討厭等待~去食嘢見到多人排隊我寧願去第二間~~
所以我幾鐘意呢間~
貪佢人少唔駛等咁耐~

有兩部ga~
另一部係對住六七個位嗰度

有~
嗰隻有線電視盒~九十幾個台嗰隻~七十幾個台睇到~(包括香港四個台)

不過應該唔係間間房有~
第一次去個房無~
另一間普通房有~
另一次VIP房都有~

當然如果能向好嗰方面改善就更加好啦~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-5-13 00:29 發表

咁正 , 請問 no ?

我上次上房都好快 , 但等沐足就足足 10 分鐘 !:icon9.gif:

睇佢唔到 tim ! sorry !!:smile1:

我間房都有電視盒 , 但 hk 台冇訊號 .  
!&*~中女~樣唔靚~
不過我鐘意佢件衫~
對波跌出黎可能誇咗少少~不過鳥低身~對波同個bra都會睇得好清楚~
當然當時人都會好大方咁比你睇啦~著件咁既衫都係想吸引啲客啫~

無辦法~
按腳技師少~
女技師更少~~所以通常都要等~
有時按腳好快就見到同一個技師出黎再同第二個客按tim~~

咁搞笑~

9 12
發新話題