發新話題

鄉下佬上CA(完全版)

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-7 20:40 發表

果日去黃金,囡囡任我摸,摸摸下摸到本默書簿,即刻縮手,大吉利是。  
未必係 auntie 來, 可能係裝假狗都未定, 等我地d咸濕佬知難而退嘛, 就好似你Robert 兄一樣, 摸到本紅簿仔都即縮手, O甘樣佢又可以避過一刧喇

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-8 13:09 發表

那一次,囡囡沒對我說親戚來了,她害怕我不高興。當我觸到她的默書簿,如同我的紅簿仔一樣,有赤字的,所以我不得不縮手。  
哈哈, 囡囡當然唔會同客人講”auntie is coming”喇,除非係要拮拮就當別論,通常都係預防性則多d,怕比你地攪到水長流過晒底,亦有可能係auntie 來時o既前中後時段.   
再講如Robert兄所說d 紅簿仔赤宇,真係未見過,幾時比各兄弟見識o下  

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-8 14:02 發表

囡囡的親戚來了,也不夠膽對你說,真係好可憐:_n5: 。在這個情況下通渠,很容易感染細箘,極度危險!

囡囡有冇講大話,好易知,你暗地裡摸下佢對燈塔,睇下佢有咩反應,如果好大反應,痛到 ...
估唔到ROBERT兄真係夠坦白, 自己 D 紅簿仔C隱都向外表露無遺, :good2: :good2: :good2:
老實講, 部份兄弟都可能同一狀況, :biggrin: :biggrin: 我係其中一個

發新話題