發新話題

鄉下佬上CA(完全版)

鄉下佬上CA(完全版)

星期一晚收集好 Robert Ching的資訊,
星期二早上吃過早餐便出發,
羅湖過安檢搞左成10分鐘,已11:30am,
各 Ching話入車站又要安檢,所以飛跑去,幸好人龍不長才上到11:45am的車,
一切順暢12:40pm到金三角, 跟據資料好快找到XX會,

女經理一輪咀講出所有服務及$,
說清來意要正足,都無面黑:good2: 有禮帶上3樓,
走廊好黑只不斷聽到有人聲問好:thumbs_up.gif: ,

入房後部長立即到:good2: ,原來靚女要加$8,
說明輪牌ok可以,
很快技C到, 青春樣ok呀,
最重要她兩個排球在那性感工衣襯托下真是殺死人,小炮立即有反應,
Part 1 硬足70% ,
靚女當然技術較差啦,但仍可接受到的!
Part 1 所有指定動作都做整, 到按炮那部最舒服 ,
完 Part 1 後當然加鐘啦,
Part 2 玩到更放, 上山下海, 搞到佢江翻海倒,

佢還主動帶我手指有步韻:biggrin: 地衝擊佢,
搞到我手也快揪根呀,佢隻手也很忙的服務我小炮,
看似她比我更Hi的,最後她更拉低工衣把波波不由我說可否 直接送上我面,
經驗看出她也快到高潮啦,
在互動情況下不到5min大家都一起發出,我隻手掌已全濕,
小休時看到她面上白裡帶紅很靚,又有女友灰 ,
時光飛逝到鐘交$150她以很開心!
她有叫我幫佢買月餅($88),但我無要她也無面黑:good2: .
小休一會便再出發!
非常滿意上半部的經歷,並多謝各Ching的指引!

喂!  一篇咁鹹濕報告  點解唔加佢分
師兄  我加比你15分

上半部大戰後有點餓意啦:biggrin: ,
一兜友貢出去大街睇下有冇好野食,
順便想去王甘睇下環境,
大街看似無食市,

Robert Ching 地圖去找王甘,

誰不知行左30 min 都找不到 ,
為怕錯過下一場只好走回XX會啦!

上半部玩得太狂好似無按摩過,
所以試下中醫($148,105min),
二樓洒店房,一張中及泰式床,獨立洗手房及蒸房,

可兩人一起蒸,但設備較殘,

先洗身後等技C,
首個走左隻恐龍入來. ,
嚇到炮都「軟」 ,
只好「硬」住心腸請走,
C都好有禮說打擾立即走 ,
很快第二個入來,
穿低胸水手裝比正足技C樣較差
但心口有肉,便ok工作啦!

中醫按=推油+hj
全程是光豬的 (客人),
C按得非常好:good2: ,有講有笑,
唯獨 Part 2 是床尾機欠互動所以不說啦
不要強人所難, 快快發炮了事!

中醫按也不錯,最重要bg能否選到cup of tea 啦!
完成當天任務,
飛去坐車回福田(40min)轉地車經落馬洲回HK !

今次行程好滿足
但獨欠上口未吃足!
請問各 Ching 金三角附近有否好野食啊(KFC不要)
多謝指教

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-8-7 16:20 發表
又多一個出一d,唔出一d!
各位Ching 在公司出reporter是有限制呀,
請多多包涵呀!
本人是用手寫板的,所以有空才能吐埋下半部!

回復 51# 的帖子

剛吐埋下半部啦!

引用:
原帖由 忘情johnny 於 2008-8-8 15:12 發表
你下次有時間,到二樓睇完CATWALK先簡水手裝“中醫”囡囡入房按啦。
隆記中醫按摩,有冇獨立洗手間架?
有獨立洗手間!
蒸房可兩人一起的,比粥舖較大些!
按正足時睇過 catwalk 的,但大多是 !!!

回復 54# 的帖子

多謝 Robert Ching 指引,
下次一定試王甘先!

回復 106# 的帖子

今日終於找到黃金啦,原來就在新天虹對面,
有空去逛一逛先!

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-8-11 21:23 發表

你執到金都唔執起佢?咁你今日去左邊?  
今日去左老地方XX會,
但是無乜可取及驚喜
平淡所以不述也吧!

發新話題